Yine azmış (gerçek rakam çok daha yüksektir) geçen biri restorasyon adı altında tarihi eseri karton piyerle kaplamışlar üstünede gider olarak 4m yazmışlardıGerçek 1. Heykel masrafları 250.000₺
Kaşe tutarı : Heykel masrafları 500.00₺
güzel şekilde yapılmış .
Bilecik Belediyesi ve belediyenin aydın, ileri görüşlü, laik belediye başkanının tensipleriyle yapılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Heykeli milletimize hayırlı olsun.
Muassır medeniyetler seviyesine gelme yolundaki adımlarımız hız kesmeden sürüyor. Aydın cumhuriyetimizin gençlerini kutluyor heykeltıraş olma yolunda kendilerine başarılar diliyorum.
En azından ankarada 3 trilyonluk jelibon damarı bulmadı. Buna da şükür.
Bilecik Belediyesi ve belediyenin aydın, ileri görüşlü, laik belediye başkanının tensipleriyle yapılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Heykeli milletimize hayırlı olsun.
Muassır medeniyetler seviyesine gelme yolundaki adımlarımız hız kesmeden sürüyor. Aydın cumhuriyetimizin gençlerini kutluyor heykeltıraş olma yolunda kendilerine başarılar diliyorum.
yani bir iş yapılacaksa güzel yapılmalı her zaman.Yani Türkler olarak bir Michelangelo çıkaramadık ama yinede bu sanatçımızı tebrik etmek lazım.
atanı böyle unutturmicaksan bırak kalsın.Her yerde heykel var zaten.
Cumhurbaşkanlığı’nın ek ödenek ile artırılan bütçesi, 5 milyar 614 milyon liraya çıkarıldı. Saray'ın bir yıllık giderleri ise 5 milyar 669 milyon lirayı aştı. Böylece Saray'ın günlük masrafı bir yılda yüzde 52,7 artarak 15 milyon 533 bin 688 lirayı buldu.1 kg çimento olmuş 100TL bu miktar az. Ayrıca belgesel çekimi için de ayrı bir hazırlık yapmak lazım. Şuraya temiz bir 2.000.000 TL yazdık.
"Zoruna gidenin atım yatağına harbi çekeyim." diye askerî bir atasözü de var; bilir misin?atanı böyle unutturmicaksan bırak kalsın.Her yerde heykel var zaten.
Tüm belediyelerde heykel yapmak yasaklanmalı parti fark etmez. Eğer yapılacaksa keyfi yapılmasınSana giren çıkan ne Ankara'daki dinozor heykelleri neydi AKP nin melihin işi
Valla hacı sen söyle ABD de kaç heykel var? Her federe devlette 3-5 önemli kişilerin olduğu heykel vardır. Onun dışında özgürlük heykeli( ki heykel denip gecemeyiz, bir kültürel değer) ayrıca bir kaç George Washington heykeli Abraham Lincoln heykeli vardır ve kimse bunlara tapmaz.Tüm belediyelerde heykel yapmak yasaklanmalı parti fark etmez. Eğer yapılacaksa keyfi yapılmasın