Neler Yeni

Milletimize hayırlı olsun.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Yorumlara bak biri dinazor parkı diyerek bunu meşru hale getirmeye çalışıyor, diğeri Atatürkü unutturmamak falan diye zırvalıyo olan benim vergilerime oluyor.

(barbaros şansal edit)

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Shoto Todoroki
"Zoruna gidenin atım yatağına harbi çekeyim." diye askerî bir atasözü de var; bilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milletimize hayırlı; illetimize zulüm olsun:kedi:Konuyu beğenmeyenlere de uğurlar olsun:blobdance:
Sizden bi şey olmaz iki dakkaya Atatürk düşmanı yaptın beni😀 heykel her yerde var bi tane dahaya gerek var mıydı? Anlatmak istediğim bu.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bilecik Belediyesi ve belediyenin aydın, ileri görüşlü, laik belediye başkanının tensipleriyle yapılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Heykeli milletimize hayırlı olsun.
Muassır medeniyetler seviyesine gelme yolundaki adımlarımız hız kesmeden sürüyor. Aydın cumhuriyetimizin gençlerini kutluyor heykeltıraş olma yolunda kendilerine başarılar diliyorum.
Atatürkçüyüm, ancak belediyenin bu kadar sorumluluğu varken durup dururken heykel yaptırıp bir de üzerine belgesel çektirmesi bana çok gereksiz geliyor. Bu harcamanın, Saray’daki lüzumsuz harcamalardan bir farkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada heykellere karşı değilim, yapılabilir ancak her konuda olduğu gibi suyunu çıkarmadan.

Son düzenleme:

KAANT10X

80+ Bronze
Atatürkçüyüm, ancak belediyenin bu kadar sorumluluğu varken durup dururken heykel yaptırıp bir de üzerine belgesel çektirmesi bana çok gereksiz geliyor. Bu harcamanın, Saray’daki lüzumsuz harcamalardan bir farkı yok.
Bu yorum oldukça erdemli bir yorum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
Yunanistan gibi her yer heykel oluyor sorsak Türküz.

Ben heykele karşıyım. Bunun yerine Atatürkün sözlerinden birini bir taşa yazıp oraya dikselerdi daha anlamlı olurdu. mesela şu söz;

'umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır. ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim' imza M.K.A

o heykele bakmaktansa insanların bu sözü okumaları daha anlamlı olurdu.

edit: ilçe veya il her neyse orada hiç heykel yoksa ve bu ilk yapıldıysa bişey diyemem eleştiri anlamında. saygılar.

Top Bottom