Arama sonuçları: *

1. THE V

TikTok Hakkındaki Düşünceleriniz

Faydalı içerikler hariç dünyanın en saçma insanlarının bulunduğu hatta "-lan böyle insanlar cidden var mı dünyada" diyeceğiniz türkden bir sosyal medya platformu
  2. THE V

Aşk sizce gerçekten varmı?

Bence bu konu çok hassas bir şey bazı insanların dilinden düşüremediği "AŞKIM" kelimesini bu soruyu sormamıza neden oluyor. Çünkü aslından sadece vücut, düşünce veya kişiliğini sevdiğimiz hoşlandığımız kişiye insanlar direk aşık olduğunu düşünüyor lakin bence bu aşk değil. Aşk biraz daha insanın...
  3. THE V

SİZCE TÜRKİYE NASIL DAHA İYİ BİR HALE GELİR?

Konu başlığında belirttiğim gibi merak ettim toplumun çok fazla kolaymışçasına bazı şeyleri söylemesi bu konuyu açmamda ki sebep oldu. Merak ediyorum forumda ki arkadaşların düşüncelerini veya fikirlerini. Belki çok güzel bir fikir çıkar. (Siyaset tarzı bir tartışma olmasın lütfen o nedenden...
  4. THE V

Türkiye'de Yaşamayı Seviyor musunuz?

Dediklerinizde gerçeketen haklısınız güzel Türkiyemiz de yaşamak gerçekten hoş bir şey hatta şanslı olduğumu bile düşünüyorum lakin geçen zamanlara gidişata bakılırsa bu düşünce cidden azalıyor. Çünkü ülkemiz her konudan aslında elverişli bir yapıya sahip lakin biz kullanamıyoruz bu nedenden de...
  5. THE V

Yaz tatilinde sabah kalktığınızda ilk ne yapıyorsunuz?

Tatilde olup olmadığımı kontrol edip direk perdeden dışarı bakarım sonra inanamayıp telefondan tarihe saate falan bakarım. Sonra tatilde olduğumu net anlayıp pencereyi açıp güzelce nefes alıp kendimi yatağa atarım. (Şuan bunu iş yerinden yazmam şunu gösteriyor ki benim tatile ihtiyacım var sanırım)
  6. THE V

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

Bana güç ver yoda 1659398961 Bu arada ekstra fikirleriniz varsa bak şunu da yap dediğiiniz varsa yazın daha 3 haftası var halledip planlayıp yanına gitmek için (Uzun süredir ayrı şehirlerdeyiz)
  7. THE V

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

Emin ol şuan hesaplar yapıyorum benden heyecanlı olamazsın 6 sene'nin sonunda bir şeyler başaracağım.
  8. THE V

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

Bu iyimiş
  9. THE V

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

Önerileriniz için teşekkürler böyle lüks bir restorant olayını bende düşünmüştüm lakin sonra aklıma şey geldi yani ben sevdiğim kadın yerinde olsam arkadaşın önerisi gibi bir yer isterim ve sevgilimi tanıyorsam o da öyle bir şey sever herkesin içinde yaparsam kıpkırmızı kesilir aşırı utanır o...
  10. THE V

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

Yakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
  11. THE V

En Çok Özlem Duyduğunuz Şey?

Pek öyle bir şeyleri özleyebilen biri değilim mesela sevgili olayları olsun direk yeni bir şey ile düzeltirim arkadaş desen aynı şey lakin şu hayattan tamamen gitmiş birinin yerini hiç bir şey kapatamıyor ne kadar seni umursamayan sevmeyen veya o yaşıyorken bile iyi geçinemiyor olman o gidince...
  12. THE V

Arkadaşınız eşcinsel olduğunu söylerse nasıl tepki verirsiniz?

Benden hoşlanma değil de 2 sene falan önce 14 yıllık arkadaşım bana eşcinsel olduğunu söyledi. Normalde söylemesine bile gerek yoktu benim yanımda öyle davranmamaya çalışsa bile ben ilkokuldan beri biliyordum. Çok kez ona öyle diyorlar ve arkadaşım da üzülüyor diye kavgalara girdim ve bazen...
  13. THE V

Bir oyunda öncelikle hangisine önem verirsiniz?

Hikaye gerçekten önemli yoksa oyun bir süre sonra aşırı baymaya başlıyor bitirmeden kapattığım öyle çok oyun var ama yine de oynanış ve grafik olması gerektiğinden bazen daha iyi olabiliyor çok kez witcher bitirdim lakin kaliteli grafikte olmadığından çok kez tam bir zevk alamadım
  14. THE V

Nasıl para kazanabilirim?

Bir şey olmadı sadece kendimi geliştirip fırsatlar yakaladım ve yüksek paralar kazandım.
  15. THE V

Nasıl para kazanabilirim?

Ben o yaşta yazılım öğrenip kendimi geliştiriyordum zaten sonradan 16 yaşında da meyvesini kat ve kat iyi aldım tavsiyemdir genç dostum.
  16. THE V

Desktop Wallpaper Önerisi? (Gönder Gelsin)

Dur dur şimdi durduk yere Porçay gibi dava yemiyelim
  17. THE V

Desktop Wallpaper Önerisi? (Gönder Gelsin)

Bilgisayara farklı güzel bir wallpaper bakıyorum da 4K olur 1920x1080 den düşük olmayacak şekilde beğendiklerinizi güzel bulduklarınızı atın bakalım herkes faydalanmış olur.
Top Bottom