Neler Yeni

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Yakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Yakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
Sade olabilir, özellikle şu köprüye isim yansıtma ve herkesin içinde yapılan teklifler o kadar kötü ki anlatamam. Elbet sizin için önemli ortak bi anınız veya gitmek istediğiniz tatlı bir mekan vardır. Önemli olan gösterişten uzak sade ve karşıdakini değerli hissettirebilmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
denize karşı bir restoranda sade şekilde edebilirsin bence sahsen ben öyle yapardım

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler böyle lüks bir restorant olayını bende düşünmüştüm lakin sonra aklıma şey geldi yani ben sevdiğim kadın yerinde olsam
Sade olabilir, özellikle şu köprüye isim yansıtma ve herkesin içinde yapılan teklifler o kadar kötü ki anlatamam. Elbet sizin için önemli ortak bi anınız veya gitmek istediğiniz tatlı bir mekan vardır. Önemli olan gösterişten uzak sade ve karşıdakini değerli hissettirebilmek.
arkadaşın önerisi gibi bir yer isterim ve sevgilimi tanıyorsam o da öyle bir şey sever herkesin içinde yaparsam kıpkırmızı kesilir aşırı utanır o da o halini sevmiyor ve kendine sinir oluyor onun yerine şuan sizin yorumlarınız sayesinde bir fikir geldi bir hatıra da denebilir biz lise zamanlarında arkadaşken hep gitmek istediğimiz yapmak istediğimiz bir şey vardı hayalini kurduğumuz o hayalimizi de içine katıp güzel bir kaç sözcük ile etmeyi planladım şuan gerçekten yazan herkese teşekkür ederim..

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Önerileriniz için teşekkürler böyle lüks bir restorant olayını bende düşünmüştüm lakin sonra aklıma şey geldi yani ben sevdiğim kadın yerinde olsam

arkadaşın önerisi gibi bir yer isterim ve sevgilimi tanıyorsam o da öyle bir şey sever herkesin içinde yaparsam kıpkırmızı kesilir aşırı utanır o da o halini sevmiyor ve kendine sinir oluyor onun yerine şuan sizin yorumlarınız sayesinde bir fikir geldi bir hatıra da denebilir biz lise zamanlarında arkadaşken hep gitmek istediğimiz yapmak istediğimiz bir şey vardı hayalini kurduğumuz o hayalimizi de içine katıp güzel bir kaç sözcük ile etmeyi planladım şuan gerçekten yazan herkese teşekkür ederim..
Yardımcı olduysak ne mutlu bize umarım her şey gönlünce olur.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Yeşillik bir arazide manzaraya karşı piknik yaparken sevdiceğinin çatalına "Benimle Her gün Aynı göğü paylaşmaya ne dersin? " Yazılı kâğıt çıksın.
Ondan sonra hafif bir gülümseme (ya da kahkaha) ve " evet..."
Denemedim.Yatırım tavsiyesi değildir.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeşillik bir arazide manzaraya karşı piknik yaparken sevdiceğinin çatalına "Benimle Her gün Aynı göğü paylaşmaya ne dersin? " Yazılı kâğıt çıksın.
Ondan sonra hafif bir gülümseme (ya da kahkaha) ve " evet..."
Denemedim.Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu iyimiş

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Emin ol şuan hesaplar yapıyorum benden heyecanlı olamazsın 6 sene'nin sonunda bir şeyler başaracağım.
Kolay gelsin hocam elim ayağım titredi yazarken, seni dusunemiyom. Relax olmaya çalış, güç seninle olsun.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Kolay gelsin hocam elim ayağım titredi yazarken, seni dusunemiyom. Relax olmaya çalış, güç seninle olsun.
Bana güç ver yoda
baby-yoda.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ekstra fikirleriniz varsa bak şunu da yap dediğiiniz varsa yazın daha 3 haftası var halledip planlayıp yanına gitmek için (Uzun süredir ayrı şehirlerdeyiz)

Top Bottom