Kız ateist çıkınca gelen pişmanlık hissiMasaya bi silah bi kuran bi de yüzük koyucaksın, Ya Al silahı beni vur Yada tak yüzüğü kurana el bas diceksin sonra allah mutlu mesut etsin
Klasik olmasın ona bir şok yaşat sonrasında teklifle ikinci şoku yaşatYakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
Hava durumundan çok güneşli bir gün seçip o günün gün batımında sahil kenarında hafif gözlerden uzak sessiz bir yerde teklif edebilirsinizYakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
Benim şahsi yorumum sade ve güzel bir yere götür kalabalık bir ortam da yapma bu işi ( kız arkadaşın baskı altın da hissetmesin kendini )Yakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
Hocam gemide teklif edin benceBana güç ver yodaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ekstra fikirleriniz varsa bak şunu da yap dediğiiniz varsa yazın daha 3 haftası var halledip planlayıp yanına gitmek için (Uzun süredir ayrı şehirlerdeyiz)