Neler Yeni

EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİSİ

Juiclair0

80+ Silver
Masaya bi silah bi kuran bi de yüzük koyucaksın, Ya Al silahı beni vur Yada tak yüzüğü kurana el bas diceksin sonra allah mutlu mesut etsin :D

Megan

80+ Silver
Yakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
Klasik olmasın ona bir şok yaşat sonrasında teklifle ikinci şoku yaşat

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Yakın zamanda uzun süredir çıktığım ve birlikte olduğum kıza evlilik teklif etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varmı? Benim aklıma çok fazla şey geliyor lakin hangisini yapmam daha doğru olur onu bilemiyorum. (Birazda ciddi önerilerde bulunursanız sevinirim.)
Hava durumundan çok güneşli bir gün seçip o günün gün batımında sahil kenarında hafif gözlerden uzak sessiz bir yerde teklif edebilirsiniz

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Benim şahsi yorumum sade ve güzel bir yere götür kalabalık bir ortam da yapma bu işi ( kız arkadaşın baskı altın da hissetmesin kendini )

Microsoft

80+ Bronze
Bana güç ver yodaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ekstra fikirleriniz varsa bak şunu da yap dediğiiniz varsa yazın daha 3 haftası var halledip planlayıp yanına gitmek için (Uzun süredir ayrı şehirlerdeyiz)
Hocam gemide teklif edin bence

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Karşınızdaki kişiye göre çok değişir ki. Sahil kenarında kahvenizi alıp otururken bile yapılır. Önemli olan karşıdaki.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gün batımı zamanlarında deniz kıyısında otururken yapmak gayet güzel bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,466
Üyeler
164,504