Arama sonuçları: *

1. TyLoo

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı

üstte de dedğim gibi param değer kaybetmesini istemiyorum olaki bir şey almak için bozdurduğumda ha tabi kar ederse az da olsa dadundan yenmez ama 0.25-0.50gr altınlarla max ne kadar kar edebılırsın :D ondan ötürü gümüşü de sormuştum
  2. TyLoo

Teşekkürler elime her ay bir miktar para geçiyor ve değerini kaybetmesini istemiyorum 0.25gr -0,50 gr altın almak mantıklı mı altın yıl sonu ne olur tahinler neyi gösteriyor
  3. TyLoo

kuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır
  4. TyLoo

binance tr başkasının paparasından işlem yapabiliyor muyuz

18 altı kuzenim var abisi üzerinden binance tr hesap açıp kendi papara kartıyla işlem yapmayı planlıyor olur mu yoksa illa abisinin paparası mı olması lazım şu papara kiralama yüzünden cezalar vs var ya ondan bi size danışayım dedim
  5. TyLoo

whatsapp ses hızlandırma gitti

whatsapp bir taraf ses atınca 1x 1.5x 2x vs çıkıyorlardı ya şimdi aniden gitti nerden açarım bilen var mı sizde durumlar nasıl
  6. TyLoo

Buff game güvenilir midir

attığım link işte hocam güvenilir diyondur yani
  7. TyLoo

kullanan vs var mıdır acaba işe yarıyosa bari oynarken az da olsa bişeyler kazanırız
  8. TyLoo

https://buff.game/ bi bakar mısınız
  9. TyLoo

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

lise 10 da agalarla (3 -4 ) tuvalete girmiştik okulun kapıları sorunlu tuvalette kalmıştık kapıyı zorladık kimse açamadı Demir vileda sopası vardı koçbaşı yapıp kapıya hızlıca vurmuştuk kapı açılmıştı açılmasına ama kapıda vileda sopası girecek şekilde delik açılmıştı hala duruyor o delik..
  10. TyLoo

Cevabı nedir (polinom) -acil-

olduğuna göre AveB nin değerini bulun diyor X + 2 = Ax + A + Bx – B X + 2 = x.(A+ B) + A – B A + B = 1 A – B = 2 2A = 3 A = , B = böyle dewam etmiş peki cevap...
  11. TyLoo

ben bir yanlış yaptım...

o eski duygu kalmadı artık yinede saol 1619206604 pazara gidip poşet poşet alacağım
  12. TyLoo

ben bir yanlış yaptım...

kanka 6-7 ay geçmiş ne açıldım ne konuştum ama duygu kalmadı artık gerçeği gördüm kazıdım şu an da normal bir arkadaşız kimseyi artık sevgi hoşlanma tarzında sevemiyorum çünkü istemiyorum şimdilik kafa rahat ;) 1619178078 mükemmel bi şey Allah mesut etsin
  13. TyLoo

Namaz hakkında sorularım var

saolun beyler
  14. TyLoo

çok saolun elinize sağlık <3
  15. TyLoo

yanlışım varsa düzelt ben öğleyi kılamadım ikindiye kadar kılmam lazım (eğer yolda vs değilsem ) akşamı kılamasaydım yatsıya kadar vaktim olacaktı peki burda ben .... namazının kazasını kılacaksam gene aynı mantık farz ları kılsam oluyor dimi (ilerleyen zamanlarda sünnetler de eklenir umarım )
  16. TyLoo

teşekkür ederim peki kazalar nasıl oluyor biraz anlatır mısınız (int de yazıyor biliyorum ama birinin ağzındna dinleyince daha iyi anlıyorum)
  17. TyLoo

ben namaza başlamak istiyorum ne yalan söyleyim farz ve sünnetin farkını ve hangisinin ne zaman kılınıp kılınmayacağını pek bilmiyorum - sureleri vs biliyorum onda sıkıntı yok - sorum şu ben atıyorum sabah namazına uyanınca farzını kılsam yetiyor mu aynı şekilde akşam namazına da farzını kılsam...
  18. TyLoo

Keşke 10 yıl önce ergen olsaydım

oyun dediğim spor da olabilir atıyorum futbol mu çık al 2 3 ark oyna
  19. TyLoo

Keşke 10 yıl önce ergen olsaydım

13 de böle başladıysan 16 17 de ne yapacaksın hacı gelen olaylar karşısında pozitif duracaksın sınav senen yüksek ihtimal eğer öyleyse de ne çok tak ne hiç takma (oyununu oyna hala) zaten bu seneden sonra değiştiğini göreceksin iyi geceler
Top Bottom