Arama sonuçları: *

1. Uucz

Daraldım hiç iyi değilim.

Hocam doğum günüm değil. Foruma kaydolurken öylesine yazdım. Size de iyi seneler.
  2. Uucz

Daraldım hiç iyi değilim.

Kardeşim sakin olmaya çalış. Yani o düşünceler aklına geldiğinde. Sınav bu yani tamam önemli bir sınav ama hayatın sonu değil. Bak ne güzel yeni yıla girdik. Hayatın tadını çıkar. Daha gençsin. Önünde binlerce anı var. Yaşlandığın zaman şimdiki haline çok gülersin. Ben niye böyle yaptım diye...
  3. Uucz

2023 te neler kötü gidecek sorunsalı

Valla dostum bunun bizimle alakası yok. Biz efendi gibi küçüklüğümüzü yaşadık. Oyunlar oynadık. Sokakta kedi köpek sevdik. Dışarda maç yaptık. Ramazanda gidip pide kuyruğu bekleyen, saygıda kusur etmeyen insanlardık. Ben gidipte oy vermedim. Ben gidipte geleceğin çocukları için karar vermedim...
  4. Uucz

2023 te neler kötü gidecek sorunsalı

Valla kardeşim. Bence daha kötüsü olmaz. Bak yüz yıllar önce veba, kuş gribi falan geldi geçti. Buralara kadar dünya geldi. Nüfusu artmaya devam etti. Hala daha yaşıyoruz çok şükür. Dünyada şu an hala covid salgını devam ediyor. Hala dünya ayakta ve yaşamaya devam ediyoruz. TR için konuşmak...
  5. Uucz

2023'E GİRDİK ŞUANDA

Mutlu yıllar herkese. 👍
  6. Uucz

çok boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum

Kardeşim o zaman gönlünü alacaksın. Yani gönlünü almadan o iş olmaz. Kız sevse bile sana anında red verir. Gönül almayı bilmeyen, kimsenin sevgilisi olamaz. Gönlünü aldıktan sonra araya çok zaman girmeden konuş. Yani bugün gönlünü aldın diyelim. Günlük olarak konuşmaya çalış ve 1 haftayı...
  7. Uucz

çok boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum

🟥Yani kardeşim seni tanımadan konuşmak inan aşırı zor. Sen zaten bir sebepte belirtmemişsin. Demek istediğim şu an için tek sorun yani yazdığına göre aşkını ilan edememen. Yapabileceğim ve sana önerebileceğim tek şey kıza açılman. Zaten reddedilsen ne olur ki? Dünyanın sonu mu gelir? Sana kız mı...
  8. Uucz

Geçmişi çok kötü olan biri gelecekte başarılı biri olabilir mi gerçekten?

Olursun kardeşim. En başarılı insanlar genelde en dipten çıkan insanlar oluyor. Ama şöyle bir gerçeği atlamak istemem. Bunu söylemek senin hoşuna gitmeyebilir veya karşı çıkabilirsin, hatta saçmalıyorsun bile diyebilirsin ama sen bence en dipte değilsin. Bu benim düşüncem. En dip demek...
Top Bottom