Neler Yeni

çok boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum

milenix

80+ Gold
aylardır hiç birşeyden keyif alamıyorum çok kötüyüm arkadaş ortamım yerinde dışarı çıkıyoruz baskete futbola fln gidiyoruz ama kendimi çok yalnız hissediyorum mutsuzum farklı bir ruh halindeyim

buda yetmiyormuş gibi (galiba) aşık oldum sınıftan bir kıza normalde çok görüşmüyoruz ama onu duyduğumda veya gördüğümde kalbim daha hızlı atıyor aklımdan bir türlü çıkmıyor açılmaya açılamıyorum çünki reddedilcem diye korkuyorum üstüne bide alay konusu olurum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yarın açılayım dedim bir türlü özgüvenimi toplayamıyorum normalde hiç birşeyden çekinmeyen ben bu konuda hiç bir şey yapamıyorum okulda söyleyemem okul dışında söylesem davet etsem ne diye davet edecem 3 saattir uyumaya çalışıyorum yok uyuyamıyorum forumda gezeyim belki kafam dağılır dedim ama yok olmuyor

zaten son yıllarda mutsuzum yalnız gibi hissediyordum bide üzerine aşık oldum kördüğüm gibi çözemeyecek bir durumun içerisindeyim ne yapacağı mı bilmiyorum

umarım sizi vaktinizden etmemişim buraya kadar okuduğunuz ve vereceğiniz öneriler için şimdiden teşekkür ederim

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
aylardır hiç birşeyden keyif alamıyorum çok kötüyüm arkadaş ortamım yerinde dışarı çıkıyoruz baskete futbola fln gidiyoruz ama kendimi çok yalnız hissediyorum mutsuzum farklı bir ruh halindeyim

buda yetmiyormuş gibi (galiba) aşık oldum sınıftan bir kıza normalde çok görüşmüyoruz ama onu duyduğumda veya gördüğümde kalbim daha hızlı atıyor aklımdan bir türlü çıkmıyor açılmaya açılamıyorum çünki reddedilcem diye korkuyorum üstüne bide alay konusu olurum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yarın açılayım dedim bir türlü özgüvenimi toplayamıyorum normalde hiç birşeyden çekinmeyen ben bu konuda hiç bir şey yapamıyorum okulda söyleyemem okul dışında söylesem davet etsem ne diye davet edecem 3 saattir uyumaya çalışıyorum yok uyuyamıyorum forumda gezeyim belki kafam dağılır dedim ama yok olmuyor

zaten son yıllarda mutsuzum yalnız gibi hissediyordum bide üzerine aşık oldum kördüğüm gibi çözemeyecek bir durumun içerisindeyim ne yapacağı mı bilmiyorum

umarım sizi vaktinizden etmemişim buraya kadar okuduğunuz ve vereceğiniz öneriler için şimdiden teşekkür ederim
🟥Yani kardeşim seni tanımadan konuşmak inan aşırı zor. Sen zaten bir sebepte belirtmemişsin. Demek istediğim şu an için tek sorun yani yazdığına göre aşkını ilan edememen. Yapabileceğim ve sana önerebileceğim tek şey kıza açılman. Zaten reddedilsen ne olur ki? Dünyanın sonu mu gelir? Sana kız mı yok? Zaten lisedesin. Yani lise aşkı bu. Gelir geçer. Emin ol açılmazsan daha kötü olacaksın. Niye dersen çünkü gerçekten bu kadar zaman kaybettiğine o kadar pişman olacaksın ki. Hatta red bile edilsen veya kız teklifini kabul de etse her türlü pişman olacaksın. Çünkü red yersen yeni insanlarla tanışırsın veya en azından belki hayatın moralin eski haline döner. Belki sadece tek sorun açılamamandır. Bilemeyiz. Eğer kız kabul ederse zaten her türlü düzelirsin. Kaybedeceğin bir şey de yok zaten. Boşu boşuna içine atıp beklediğine üzülürsün. Açıldıktan sonra her türlü mutlu olacaksın. 🟥🟥Uyuma konusunda bende bir zamanlar senin gibiydim ama kız mevzusu değil.. uyumak için benim kendi uydurduğum taktik var. Uyumaya başlamadan önce zihnimi temizliyorum. Yani hiçbir şey düşünmüyor ve hiçbir şey duymamaya çalışıyorum. Gözümü kapatınca
hiçbir şey görmediğim için sadece karanlığa odaklanıyorum. Genelde 10-15 dakika içinde yatıyorum. Ve gözümü kapamadan önce derin nefes alıyorum. İşine yarar mı bilmem ama. Ekstra olarak karanlığa odaklanamıyorsan aklına düşünceler geliyorsa son çözüm olarak gözünü kapat ve iyi şeyler hayal et. Ama gözünü hiç açma. Bu hayali sürdürmeye çalış veya hayalin bittiyse başka bir güzel hayale geç. Sinema gibi yani bir hayal bitince diğer hayale geç ama bunlar eğer birbiriyle bağlantılı olursa çok daha kolay olur uyuman. Örneğin dışarda güneş varsa güneşe baktıktan sonra hemen gözünü aşağı kaydır ve deniz olduğunu hayal et. Vs.🟥

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani kardeşim seni tanımadan konuşmak inan aşırı zor. Sen zaten bir sebepte belirtmemişsin. Demek istediğim şu an için tek sorun yani yazdığına göre aşkını ilan edememen. Yapabileceğim ve sana önerebileceğim tek şey kıza açılman. Zaten reddedilsen ne olur ki? Dünyanın sonu mu gelir? Sana kız mı yok? Zaten lisedesin. Yani lise aşkı bu. Gelir geçer. Emin ol açılmazsan daha kötü olacaksın. Niye dersen çünkü gerçekten bu kadar zaman kaybettiğine o kadar pişman olacaksın ki. Hatta red bile edilsen veya kız teklifini kabul de etsen her türlü pişman olacaksın. Çünkü red yersen yeni insanlarla tanışırsın veya en azından belki hayatın moralin eski haline döner. Bilemeyiz. Eğer kız kabul ederse zaten her türlü düzelirsin. Kaybedeceğin bir şey de yok zaten. Boşu boşuna içine atıp beklediğine üzülürsün. Açıldıktan sonra Her türlü mutlu olacaksın.
ortaokul 1den beri tanıyoruz bir birimizi ve önceden böyle değildim zaten çok fazla konuşmuyoruz bide buluştuğumuz tek yer okul okuldada söylemekten çekiniyorum ki onunla birkaç hafta önce bir konuda tartışmıştık ve halen daha bu konudada barışamadık birkeresinde denemeye çalıştım dilim varmadı söylemeye

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
ortaokul 1den beri tanıyoruz bir birimizi ve önceden böyle değildim zaten çok fazla konuşmuyoruz bide buluştuğumuz tek yer okul okuldada söylemekten çekiniyorum ki onunla birkaç hafta önce bir konuda tartışmıştık ve halen daha bu konudada barışamadık birkeresinde denemeye çalıştım dilim varmadı söylemeye
Kardeşim o zaman gönlünü alacaksın. Yani gönlünü almadan o iş olmaz. Kız sevse bile sana anında red verir. Gönül almayı bilmeyen, kimsenin sevgilisi olamaz. Gönlünü aldıktan sonra araya çok zaman girmeden konuş. Yani bugün gönlünü aldın diyelim. Günlük olarak konuşmaya çalış ve 1 haftayı geçmemek şartıyla açıl kıza. Ne kadar beklersen o kadar zarar edersin. Çünkü başkaları da kızı kapabilir veya kız başkasına aşık olabilir. Kızın sevgilisi olup olmadığını öncelikle öğren. Yoksa red yemenin üstüne bir de rezil olursun sana diyim. Hem kızın gönlünü alırsan,ufak da jest yaparsan(küçük çikolata, çilekli süt)o unutulmaz olur ve şansını çok arttırır.

Sagittarius

80+ Silver

Aslında herkes Böyle bende böyleyim hiç birşeyin zevki yok sanki bişey geldi böyle benim yaşama enerjimi çekti

Cevap Gidişatın çok kötü olması ....

milenix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim o zaman gönlünü alacaksın. Yani gönlünü almadan o iş olmaz. Kız sevse bile sana anında red verir. Gönül almayı bilmeyen, kimsenin sevgilisi olamaz. Gönlünü aldıktan sonra araya çok zaman girmeden konuş. Yani bugün gönlünü aldın diyelim. Günlük olarak konuşmaya çalış ve 1 haftayı geçmemek şartıyla açıl kıza. Ne kadar beklersen o kadar zarar edersin. Çünkü başkaları da kızı kapabilir veya kız başkasına aşık olabilir. Kızın sevgilisi olup olmadığını öncelikle öğren. Yoksa red yemenin üstüne bir de rezil olursun sana diyim. Hem kızın gönlünü alırsan,ufak da jest yaparsan o unutulmaz olur ve şansını çok arttırır.
konuşmaya çalışıyorum zaten ama çok fırsatım olmuyor hemde konuşacak konu bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında herkes Böyle bende böyleyim hiç birşeyin zevki yok sanki bişey geldi böyle benim yaşama enerjimi çekti

Cevap Gidişatın çok kötü olması ....
artık zombi gibi gezmeye başladım geçen gün 4e kadar uyuyamadım 6da kalktım 2 saat uykuyla 2ye kadar uyuyamadım hiç birşeyden anlayamıyorum dersleri eskisi kadar dinleyemiyorum denemelerde min 3 olurken ilk10 bile giremez oldum hayata dair hiç zevkim kalmadı...

Son düzenleme:

Sagittarius

80+ Silver
konuşmaya çalışıyorum zaten ama çok fırsatım olmuyor hemde konuşacak konu bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık zombi gibi gezmeye başladım geçen gün 4e kadar uyuyamadım 6da kalktım 2 saat uykuyla 2ye kadar uyuyamadım hiç birşeyden anlayamıyorum dersleri eskisi kadar dinleyemiyorum denemelerde min 3 olurken ilk10 bile giremez oldum hayata dair hiç zevkim kalmadı...
Zaman İlaçtir zamana sal Elbet düzelirsin

milenix

80+ Gold
Tek çözüm sosyal Ortamı fabrika ayarlarına geri döndürmek , Yani ortamını bırak ve sosyalleş
arkadaş ortamım var genişçe bu biraz farklı kötü hissediyorum kendimi üzerimde 1ton yük varmış gibiyimanlamsız yere sinirleniyorum (belkide anlamı vardır) sorunun okul olduğunu düşünüyorum aslında

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Yinede gecen seneki halimi anlatman hoş degil. Ayni durumları yaşadım yaşıyorum kıza acilmadim uyku duzenimi düzeltmedim derslerimi duzeltmedim arkadaslarimla aram bozuldu duzeltmedim bu sene tahmin edemeyecegin kadar kotu durumdayim bazen günde 2 saat uyuyarak gidiyorum okula kafamdakiler uyumama izin vermiyor okula sadece tek başıma oturup kulaklığımı takıp uyuyorum çünkü gözümü bile açamaz durumda oluyorum suan derslerim cok kötü 51 ortalamam var kırıklarimda bol.Arkadas desen tek tük var ben saldim hayati 15 tatilde bi reset atip ne yapmam gerektigini düşüneceğim ayrica kiz isindende vazgectim 80 haftanin sonunda 0dan yakin ark seviyesine getirdim sonra beni sevmediğine karar kıldım ve saldım unutmak kolay mi hyr gidip açılıp red yemeni tavsiye ederim en azindan unutursun

milenix

80+ Gold
Yinede gecen seneki halimi anlatman hoş degil. Ayni durumları yaşadım yaşıyorum kıza acilmadim uyku duzenimi düzeltmedim derslerimi duzeltmedim arkadaslarimla aram bozuldu duzeltmedim bu sene tahmin edemeyecegin kadar kotu durumdayim bazen günde 2 saat uyuyarak gidiyorum okula kafamdakiler uyumama izin vermiyor okula sadece tek başıma oturup kulaklığımı takıp uyuyorum çünkü gözümü bile açamaz durumda oluyorum suan derslerim cok kötü 51 ortalamam var kırıklarimda bol.Arkadas desen tek tük var ben saldim hayati 15 tatilde bi reset atip ne yapmam gerektigini düşüneceğim ayrica kiz isindende vazgectim 80 haftanin sonunda 0dan yakin ark seviyesine getirdim sonra beni sevmediğine karar kıldım ve saldım unutmak kolay mi hyr gidip açılıp red yemeni tavsiye ederim en azindan unutursun
geçmiş olsun
red yiyince iş bitse keşke ama eminim öyle olmayacak hatta işler daha kötüye bile gidebilir

Rulep

80+ Gold
Sınıf arkadaşından hoşlanmanın en kolay yanı kolay konuşabilmek en zor yanı ise ayrıldığında başlar. İlla bir konu olmasına gerek yok kızın sana yardım etmesini sağla en basitinden uç,silgi iste veya dolap kenarında oturuyordur kitap ise kıza yakın oturan arkadaşının defterini al yazı falan yaz sonra ona uzatmasını rice et böyle böyle iletişim kurarsın biraz ilgi alanlarını takip et ortak konu bulur girersin bir yerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom