Arama sonuçları: *

1. Uygâr

En sevdiğiniz üyeler tam liste

Canını yerim.
  2. Uygâr

Saçlardaki kepek için ne yapılmalıdır?

Konuya güncelleme getireyim. Çocuk mentollü şampuanlar kullanmaya başladı bir de saçını kestirdi şuan kepeklerde baya azalma var. Clear, Head and Shoulders ve Blendax'ın mentöllülerini öneririm arkadaşlar. @Erol Taş sanırım sende bu sorun vardı :)
  3. Uygâr

Moralim Çok Kötü Lan Ben Bitmişim BİTMİŞ

Anaa sen bensin la. Aslında bende fen lisesinde okuyorum hiç ders çalışmıyorum fln ama ordaki mizah seviyesi ve zeka o kadar da geri değil bazıları test çözmekten mal olmuş ama bir kaç tane benden var onlarla konuşuyorum full
  4. Uygâr

Paran mı yok? Kitap mı alamıyorsun? Aç mısın? O zaman konuya gir

Durum zaten kötü de ben şöyle yapmıştım. 7. sınıfın başından itibaren sanayide çalışıyordum okuldan geldikten sonra ustam sıkıntı olmaz diyordu 8. sınıf kitap paramı biriktirdim ve kitaplarımı öyle aldım. Ailem şöyle fakir böyle fakir geçinemiyoruz diyen arkadaşlar kusura bakmasın ağlayacağına...
  5. Uygâr

Fight Kulüp 2 Çıktı!

Aynen. Killa Hakan baya aktif bu arada yine kötü :D İlki tamam da 2. si olmamış bence.
  6. Uygâr

Altta Linkini Verdiğim Ethernet Kablosu Nasıl?

Hq Speed öneririm ben aldım 30 m kullanıyorum gayet iyi.
  7. Uygâr

Fight Kulüp 2 Çıktı!

Summer cem bende ilk defa duydum :D
  8. Uygâr

Fight Kulüp 2 Çıktı!

Arkadaşlar bilmeyeniniz vardır diye açtım bu konuyu Fight Kulüp 2'nin çıktığını bildirmek istedim şimdi kendi yorumlarımı söyleyeceğim. Bence ilk şarkı daha iyiydi ve daha hypetı ama bu biraz düşük kalmış gibi. Yine Ceza ve Contra farkını her yerde konuşturmuş öne çıkan 2 isim oldu bana göre...
  9. Uygâr

:( bıyığımı nasıl keserim?

Yani çok mantıklı bir şey yaptığını söyleyemem. Ben şahsen kestiğim için pişmanım.
  10. Uygâr

:( bıyığımı nasıl keserim?

Yaşın kaç? Gerçekten yaşın 14-15 se jilet veya makine vurma. Ben 14 yaşındayım kesiyorum ve acayip gürleşmeye başlıyor hissediyorum ve sayıları artıyor. Bırak kalsın. Ya da berbere gittiğinde tıraş sonrası berbere makineyle bıyıklarını kesmesini söyle. 1603269236 Bıyıklar gürleşir ve kıl sayısı...
  11. Uygâr

Rambo_87 forumumu bıraktı

Bıraktı forumu. Birilerine gerildi geçen ki gibi saldı forumu.
  12. Uygâr

Babama nasıl 350 tllik bir şey aldırırım. Kepek konusuyla bunu aynı kefeye koyuyor yani..
  13. Uygâr

Açtığın konuya laf atmadım. Aile içi konulara hiçbir forumda kimse kesin çözüm bulamaz. Bu bir sağlık sorunu buna çözüm bulabiliriz ama aile içi sorunlara nasıl bulacağız? Cevabını alamayacağını bildiğin halde konu açman komik değil mi?
  14. Uygâr

Teşekkür ederim yorumun için. İleteceğim.
  15. Uygâr

Teknoloji forumumu mu? Sana diyecek bir şey bulamıyorum. Yeniliğine veriyorum bu durumu ama dikkat et insanları kışkırtırsan kötü olur. Burada her şeyin konusu olabilir, konu başlıklarını incelemeni öneririm.
  16. Uygâr

babamı nasıl ikna ederim

Evet buyrun aile içi işlere danışma attı. Babanızdan para mı alamıyor musunuz? Anladım... Napalım?
  17. Uygâr

Babamda veya amcamda yokmuş herhalde öyle bir problem
  18. Uygâr

Dayım haldır şaldır kullanmış ve geçmiş anneannem öyle dedi. Deneyeceklermiş. Yorumların hepsini gösterdim ona.
  19. Uygâr

Kaşıntısı yokmuş full kaşımıyormuş yani normal insanlar gibi sadece görüntü olarak kepek var. 1603128590 Kaşınıtısı yokmuş sanırsam. 1603128831 Senin var mıdır bir önerin?
  20. Uygâr

Peki önerdiğin bir şampuan fln var mıdır bu kepek için? 1603127229 Bu arada @Mehmet Yılmaz konuya mesaj yazıldığında konu yükselmiyor onu fark ettim. Yükselt seçeneğinde yok.
Top Bottom