şampuanlar işe yaramaz bende de vardı zamanla geçiyor kafasındaki deriler hassas oldduğu için deri kalkıyor kafasını kaşımasını veya saçını kestiresini pek tavsiye etmiyorum deri hemen kalkar sık sık duş alsın iyice durulasınKaşıntısı yokmuş full kaşımıyormuş yani normal insanlar gibi sadece görüntü olarak kepek var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaşınıtısı yokmuş sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin var mıdır bir önerin?
Dayım haldır şaldır kullanmış ve geçmiş anneannem öyle dedi. Deneyeceklermiş. Yorumların hepsini gösterdim ona.şampuanlar işe yaramaz bende de vardı zamanla geçiyor kafasındaki deriler hassas oldduğu için deri kalkıyor kafasını kaşımasını veya saçını kestiresini pek tavsiye etmiyorum deri hemen kalkar sık sık duş alsın iyice durulasın
Bazen Fazla yıkanmaktan yada yıkanmamaktan kaynaklı olabiliyor Bazende genetikAmcamın oğlu (14-15 yaşlarında) kepek sorunundan yakınıyor. Çocuk duş alıyor aldıktan 1 gün sonra hemen kepekleniyor saçı hatta tam bir gün bile değil. Anneme sorduğumda ergenken olur öyle şeyler dedi ama çocuk bu durumdan çok rahatsız. Bunun için ne yapmalıyız? Kepekleri nasıl önleyebiliriz?
bana boş konu açmayın diyene bak teknoloji forumunda kepek soruyorAmcamın oğlu (14-15 yaşlarında) kepek sorunundan yakınıyor. Çocuk duş alıyor aldıktan 1 gün sonra hemen kepekleniyor saçı hatta tam bir gün bile değil. Anneme sorduğumda ergenken olur öyle şeyler dedi ama çocuk bu durumdan çok rahatsız. Bunun için ne yapmalıyız? Kepekleri nasıl önleyebiliriz?
Burası forum sadece teknoloji konuşulmuyor.bana boş konu açmayın diyene bak teknoloji forumunda kepek soruyor
Teknoloji forumumu mu? Sana diyecek bir şey bulamıyorum. Yeniliğine veriyorum bu durumu ama dikkat et insanları kışkırtırsan kötü olur. Burada her şeyin konusu olabilir, konu başlıklarını incelemeni öneririm.bana boş konu açmayın diyene bak teknoloji forumunda kepek soruyor
Teşekkür ederim yorumun için. İleteceğim.Öncelikle git tarak al hergün tara benim saçım uzun düz taramayınca kıvırcık oluyor
Hergün yıkanmalı ben yıkanmayı sevmeyen birim pis olmadığım sürece ama maks 3 günde 1 saçımı yıkarım yıkadıktan sonra tarayarak kuruturum kepek kalmıyor kepek etkili şampuan kullanmalısın ama iyi yıkayacaksın diplerini iyi yıka kepek bence pislik demektir saçların pislenince yıka
noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman bana laf atmayacaksın açtığım konu içinTeknoloji forumumu mu? Sana diyecek bir şey bulamıyorum. Yeniliğine veriyorum bu durumu ama dikkat et insanları kışkırtırsan kötü olur. Burada her şeyin konusu olabilir, konu başlıklarını incelemeni öneririm.
ama benim açtığım konu tepki görüyorBurası forum sadece teknoloji konuşulmuyor.
Açtığın konuya laf atmadım. Aile içi konulara hiçbir forumda kimse kesin çözüm bulamaz. Bu bir sağlık sorunu buna çözüm bulabiliriz ama aile içi sorunlara nasıl bulacağız? Cevabını alamayacağını bildiğin halde konu açman komik değil mi?o zaman bana laf atmayacaksın açtığım konu için