Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Matematik sorusu acil

Yanlış kişiyi etiketlemişin
  2. Yusufx

80+ Platinum oldum H.O alırım

Hayırlı olsun darısı başımıza yakışmış mavi pp ile uyumlu
  3. Yusufx

Eski sevdiğim kızı rüyalarım da görüyorum

@Kürşat Kütükçü @Gri Caner
  4. Yusufx

Aşırı bilgisayar kullanımı.

Kesinlikle yaptığın ve sevdiğin işten vaz geçme ne olursa olsun sakın bunu yapma çok pişman olursun vakit ayırmaya bak siber güvenliğe çok değerli bir meslek yazılım ile ilgili olan meslekler.
  5. Yusufx

Siber güvenliğin artık ne kadar önemli olduğunu kulandığı bankasından tut bütün her alandaki önemini anlatmalısın ve ileride bunun daha çok önemli olucağını siber güvenlikciler olmasa o banka hesabını kulanmama ihtimali bile olucağını anlat ve akrabalarda bu konuda bilgili biri varsa ailen ile...
  6. Yusufx

Yaptığın iş nedir?
  7. Yusufx

ABDULLAH ABİYE nasıl ulaşabilirim

@Abdullah Hacıgül
  8. Yusufx

Forumun Enlerini Sizce Kimler ?

@batuu123'yu ekler misin amd'ci diye (!)
  9. Yusufx

Forumun Enlerini Sizce Kimler ?

En sıradan falan ayıp olmuş ben sinirli csci diyor muyum
  10. Yusufx

ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK YETER

Harbi beyler sıf bilgisayar için sakın saygısızlık falan yapmayın ileride çok pişman olursunuz ileride ben ne m#lmışım dersiniz yaşarken güzel günler geçirin.
  11. Yusufx

ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK YETER

Bu yaşta bu kadar takma bende wolfteam, roblox vb oynarken kasa kasa oynadığımı hatırlıyorum ama şimdi kendim kazanıyorum bilgisayarımıda kendim geliştiriceğim çok takma bunları derslerine odaklan yaşın biraz daha büyüdüğünde tatilerde falan çalışırsın bi yerlerde çok istersen.
  12. Yusufx

Neden hâlâ Atatürk'ü sevmeyen var?

@Yavuz Sultan Selim Sen söyle paşam neden
  13. Yusufx

Squid Game oyunu yapmak!

Eğer merakın varsa öğrenmeye başla ama böyle büyük projeler düşünmek olmaz başta yavaş yavaş öğrenerek gidilir öyle squid game oyunu yapıcam diyince olmaz çünkü bilmediğin bir şey.
  14. Yusufx

Squid Game oyunu yapmak!

Crab game oyunu patlar gene çok aşırı gerçekci yaparsan seninkide patlayabilir varmı ki o kadar kodlama bilgin?
  15. Yusufx

Squid Game oyunu yapmak!

Alamazsın filmin yapımcısı yapmak isterse yapar bide zaten zamanında çok yaptılar ki zaten squid game oyunları şuanda batışda squid game popülerliği bitti hemen bitti oyunuda.
  16. Yusufx

❣️PADİŞAHINIZ SİZLERE MİNNETTAR! İFÂ-YI ŞÜKRANLARIMI SUNARIM...

Bizi ağırladığın için çok teşekkür ederiz padişahım.
  17. Yusufx

Yaşım 15 kendimi kötü hissediyorum

Sürekli mutsuzum ağlıcak gibiyim dediği için vakit geçirmesi için tavsiye verdim.
  18. Yusufx

Yaşım 15 kendimi kötü hissediyorum

Dediği gibi gün içerisinde birşeylerle uğraş mesela arkadaşlar edin sohbet et gta5 playlist, csgo rekabetçi , valorant falan gir böyle takım oyunları gir eğlenceli falanda olabilir yada okuldan falan tanıştığın arkadaşlarınla gez awmde falan.
  19. Yusufx

Uzun saç mı kısa saç mı?

Kısa saç
  20. Yusufx

Bayan kullanınca ne oluyor ? :D

Ya genelde bayanlar temiz algısı varya ondan ama çokta gerçek değil evet öyle olanlar var temiz tutanlar var bilgisayarını ama tam tersine bilgisayarla uğraşmayanda çok var.
Top Bottom