Neler Yeni

Squid Game oyunu yapmak!

SnareEcho

80+ Silver
Alamazsın filmin yapımcısı yapmak isterse yapar bide zaten zamanında çok yaptılar ki zaten squid game oyunları şuanda batışda squid game popülerliği bitti hemen bitti oyunuda.
Kasım ayında çıkacak Squid Game The Challenge ve önümüzdeki yıl çıkacağını düşündüğümüz sezon 2 ile çok büyük patlama yapacak. 2. Sezon çıktığı zaman muhtemelen Mr. Beast de "Squid Game 2. Sezon yaptım" videosu yapar ve tekrardan patlama yapar. Bu dizinin yolu uzun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kasım ayında çıkacak Squid Game The Challenge ve önümüzdeki yıl çıkacağını düşündüğümüz sezon 2 ile çok büyük patlama yapacak. 2. Sezon çıktığı zaman muhtemelen Mr. Beast de "Squid Game 2. Sezon yaptım" videosu yapar ve tekrardan patlama yapar. Bu dizinin yolu uzun.
Crab game oyunu patlar gene çok aşırı gerçekci yaparsan seninkide patlayabilir varmı ki o kadar kodlama bilgin?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Daha öğrenmedim. Ama öğrenmek istiyorum.
Eğer merakın varsa öğrenmeye başla ama böyle büyük projeler düşünmek olmaz başta yavaş yavaş öğrenerek gidilir öyle squid game oyunu yapıcam diyince olmaz çünkü bilmediğin bir şey.

BGSGP

80+ Bronze
Daha öğrenmedim. Ama öğrenmek istiyorum.
Hayalinizi yıkmak istemem, @Yusufx dediği gibi, daha hafif işler ile başlamanızı tavsiye ederim. Çoğu Türk firması GTA 5 yapıcam diye geliyor (GTA 5'i abarttım, büyük bir oyun olarak düşünün yani.), sonra haliyle kötü oyun çıkıyor. Her sektörde olduğu gibi oyun sektöründe de önce basit işler ile başlamanız, daha sonda geliştikçe bu türlere atılmanızı öneririm.

SnareEcho

80+ Silver
Eğer merakın varsa öğrenmeye başla ama böyle büyük projeler düşünmek olmaz başta yavaş yavaş öğrenerek gidilir öyle squid game oyunu yapıcam diyince olmaz çünkü bilmediğin bir şey.
Evet öyle. Sana bir sorum olacak. Konuyla ne kadar alakasız olsa da.
Screenshot_2023-10-14-18-42-33-046.jpeg

Kanalımı bu şekilde dillerle açarsam dış dünyaya açılıp fazla büyür müyüm?
Örneğin Anonym Deutsch
Anonym Italiano
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayalinizi yıkmak istemem, @Yusufx dediği gibi, daha hafif işler ile başlamanızı tavsiye ederim. Çoğu Türk firması GTA 5 yapıcam diye geliyor (GTA 5'i abarttım, büyük bir oyun olarak düşünün yani.), sonra haliyle kötü oyun çıkıyor. Her sektörde olduğu gibi oyun sektöründe de önce basit işler ile başlamanız, daha sonda geliştikçe bu türlere atılmanızı öneririm.
Yok zaten aklımda aha hadi hemen squid game yapayım da Netflix onaylı olsun da steam de olumlu yağmuruna tutulsun da gibi bir derdim yok. her şey kademeli kademeli. Yoksa GTA 9 şu anda çıkmıştı.

BGSGP

80+ Bronze
Evet öyle. Sana bir sorum olacak. Konuyla ne kadar alakasız olsa da.
Alıntıyı görüntüle
Kanalımı bu şekilde dillerle açarsam dış dünyaya açılıp fazla büyür müyüm?
Örneğin Anonym Deutsch
Anonym Italiano
Onun için daha fazla ünlü olman gerekir diye düşünüyorum. Sırf aynı videoyu farklı dillere çevirdin diye izlenmez. İçerik de önemli, üretici de.

Yani demek istediğim, Minecraft gameplay videosunu Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Kürtçe falan filan diye farklı dillere çevirmişsiz diye izlenmezsiniz.

Shorts ile başlamayı deneyebilirsiniz. Çoğu Youtuber;
1. Shorts
2. Uzun videolar
3. Canlı yayın
Diye yollarına devam ederler. Tabii kide discord etkinlikleri gibi şeyler de yapmanız gerekir.

SnareEcho

80+ Silver
Onun için daha fazla ünlü olman gerekir diye düşünüyorum. Sırf aynı videoyu farklı dillere çevirdin diye izlenmez. İçerik de önemli, üretici de.

Yani demek istediğim, Minecraft gameplay videosunu Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Kürtçe falan filan diye farklı dillere çevirmişsiz diye izlenmezsiniz.

Shorts ile başlamayı deneyebilirsiniz. Çoğu Youtuber;
1. Shorts
2. Uzun videolar
3. Canlı yayın
Diye yollarına devam ederler. Tabii kide discord etkinlikleri gibi şeyler de yapmanız gerekir.
Ben müzisyenim. Bateri videoları yayınlıyorum. Gene aynı şey geçerli mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,812
İsim
MehmedVII

Zepett8

80+ Bronze

Che_