Neler Yeni

Aşırı bilgisayar kullanımı.

crunelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
Merhaba dostlarım. 12. sınıf öğrencisi olarak yks sınavına hazırlanmam gerekiyor fakat bilgisayar kullanımımdan ve işim gereği sürekli bilgisayar kullanmak zorundayım. Ailemle bugün oturup tartıştım, pcnin beni hic bir yere getirmediğini 3 5 kuruşun yetersiz olduğunu söylediler. 18 yaşıma geleceğim ve hafta içi pc yasağı yedim. Hafta sonuda 1 gün açma hakkım var. Pc'ye bakmadan duramıyorum, her vakit para kaybı gibi geliyor. Ailem yaptığım işlere boş gözle bakıyor. Şahsen kendi evime çıkmak isterdim fakat 15.000-20.000 tl arası para ile cesaret edemiyorum. Bunu yapmaya cesaretim yok. Sizce nasıl bir yol ilerlemeliyim? Pc kullanımını azaltmalı mıyım yoksa YKS'yi salıp pcde yaptığım işler konusunda profesyonelleşmeli miyim?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yaptığın iş nedir?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Siber güvenlik ile uğraşıyorum
Siber güvenliğin artık ne kadar önemli olduğunu kulandığı bankasından tut bütün her alandaki önemini anlatmalısın ve ileride bunun daha çok önemli olucağını siber güvenlikciler olmasa o banka hesabını kulanmama ihtimali bile olucağını anlat ve akrabalarda bu konuda bilgili biri varsa ailen ile konuşmasını rıca et biraz genelde büyüklere inanırlar.

crunelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siber güvenliğin artık ne kadar önemli olduğunu kulandığı bankasından tut bütün her alandaki önemini anlatmalısın ve ileride bunun daha çok önemli olucağını siber güvenlikciler olmasa o banka hesabını kulanmama ihtimali bile olucağını anlat ve akrabalarda bu konuda bilgili biri varsa ailen ile konuşmasını rıca et biraz genelde büyüklere inanırlar.
Tamam dostum çok teşekkür ederim. Zaten gelirim arttığı zaman kendi evime çıkarım diye düşünüyorum gelir kaynağımı kesilse bile şu anlık, yaz zamanı devam ederim herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka insanların görüşünede açığım.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Tamam dostum çok teşekkür ederim. Zaten gelirim arttığı zaman kendi evime çıkarım diye düşünüyorum gelir kaynağımı kesilse bile şu anlık, yaz zamanı devam ederim herhalde.
Kesinlikle yaptığın ve sevdiğin işten vaz geçme ne olursa olsun sakın bunu yapma çok pişman olursun vakit ayırmaya bak siber güvenliğe çok değerli bir meslek yazılım ile ilgili olan meslekler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Üni boş iş. (TR'de)

İş hayatına atıldım bitane fabrikada çalışıyorum. Elimde İphone evde sağlam bi sistem. Maaşımı babama vererek araba almasını, arsa almasını sağladım. Yaşıtlarım üniversitelerde sürünüyo bildiğin samimi söylüyorum acıyorum onlara

Yani demek istediğim üni falan boşver. Yaptığın işe devam et bence. İlerde de dahs çok kazanırsın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
paran olunca kimse ne mezunu olduğuna bakmıyor ve özellikle TRde sevdiğin işi asla bırakma sonra amalarla keşkelerle geçen bir hayatın olur şimdi bni büyük biri zannetmeyin 9.sınıfım keşke diyeceğim çok şeyim var hepsinede pişmanım

hazır bu düşüncedeyken kendime söz veriyorum tutmazsam twşrk videosu atacağım yeminle
derslerime çalışacağım oyun sadece 3saat

Mert

80+ Silver
Üni boş iş. (TR'de)

İş hayatına atıldım bitane fabrikada çalışıyorum. Elimde İphone evde sağlam bi sistem. Maaşımı babama vererek araba almasını, arsa almasını sağladım. Yaşıtlarım üniversitelerde sürünüyo bildiğin samimi söylüyorum acıyorum onlara

Yani demek istediğim üni falan boşver. Yaptığın işe devam et bence. İlerde de dahs çok kazanırsın
Kendini kandırmayı ne güzel başarmışsın. Geçen sene üniversiteden mezun oldum ve bahsettiklerinin hepsine sahibim.

Boş üniversiteler olduğunu kabul ediyorum ancak üniversite boş iş demeyi aklım almıyor.

Konuya gelecek olursak belli bir yere gelmek için iyi bir diploma şart benim gözümde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Kendini kandırmayı ne güzel başarmışsın. Geçen sene üniversiteden mezun oldum ve bahsettiklerinin hepsine sahibim.

Boş üniversiteler olduğunu kabul ediyorum ancak üniversite boş iş demeyi aklım almıyor.

Konuya gelecek olursak belli bir yere gelmek için iyi bir diploma şart benim gözümde.
Kendimi kandırmakla alakası yok. En başta da dedim TR'de boş dedim. Zaten çok zekiysen üni okursun bişeyler yaparsın. Ama TR'nin de zeka ortalamasını göz önünde bulundurursak 2 senelik ünilerin hepsi boş.

Örnek veriyim arkadaşım var 2 senelik elektrik bölümünü okudu çalıştığım fabrikanın elektrik bölümüne soktum onu. Benden daha az maaş alıyor. Sana bunu belgelerle de kanıtlayabilirim.

Yani böyle üni okunacaksa boş iş.

Mert

80+ Silver
Kendimi kandırmakla alakası yok. En başta da dedim TR'de boş dedim. Zaten çok zekiysen üni okursun bişeyler yaparsın. Ama TR'nin de zeka ortalamasını göz önünde bulundurursak 2 senelik ünilerin hepsi boş.

Örnek veriyim arkadaşım var 2 senelik elektrik bölümünü okudu çalıştığım fabrikanın elektrik bölümüne soktum onu. Benden daha az maaş alıyor. Sana bunu belgelerle de kanıtlayabilirim.

Son cümlene evet katılıyorum. Ama tutup da top üniversitelere boş demek anlamsız olur.

-CrawL

80+ Gold

Meslek lisesi mezunu musunuz? Ne kadar alıyorsun ayıptır sorması

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Son cümlene evet katılıyorum. Ama tutup da top üniversitelere boş demek anlamsız olur.
Ya zaten ben gidipte Boğaziçi'nde okuyan adama okuna fabrikada çalış demedim, o üniler avrupa seviyesinde zaten.

2 yıllık olan sadece diploma için gidilen ünilere boş yada zaman kaybı diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meslek lisesi mezunu musunuz? Ne kadar alıyorsun ayıptır sorması
Sincan meslekte okudum. Asgari ücret 15 lira olursa 19.000 civarı maaş verecekler. Mesai prim derken aylık 25 lira alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom