bir üniversite için hesap açmam lazım ama gmail veya diğer live mail sitelerinden açtığınız mailler olmaz diyor. [email protected] örnek olarak böyle bir mail kullanmalısınız demişler bu tarz bir maili nereden açabilirim birde live mail nedir?
net bir şey söyliyim mesaj üzerinden kara verme mesela biz birbirimize sürekli görüldü atıp cevap vermeyiz ama okulda felan sorsan en sıkı olan biziz ve ayrıca dost dediğin geçmişi geçmişte bırakır bence
benzer sorun benim babamda da var. Öğretmen okulda birikir ister istemez evde bize patlar. Bu genel bir sorun gibi düşünebilirsin işten geliyor yorgun birikiyor bizde okuldan yorgun geliyoruz onu da düşünmeli gerçi ama sonuçta babanı değiştiremezsin.
2 gündür kedim ne yerse veya içerse kusuyor veteriner soğuk algınlığı dedi ateş düşürücü vb serum felan verdi ama hayvan iyice küçüldü tırnak kadar yemek yiyor ve isteyerek yiyor 3-5 dk geçmeden kusuyor.Daha önce kedisi soğuk algınlığı felan geçiren varsa bir şeyler söyleyebilir mi?
size bir örnek verim hatta 9.sınıfta kitap dağıtıldı bende eksik kitap mı var diye düşünmekten o akşama kadar sırılsıklam terlemiştim. Sonra dedim ki ne boş şeyi takıyorum be dedim altı üstü kitap diye düşünüp elimi yüzümü yıkayıp dedim ki böyle taka taka nereye kadar dedim bir miktar düzeldi...
hocam sizinki kadar olmasada bende bazı şeyleri çok takarım ve takınca uyuyamam düşünemem terlerim sürekli sana tavsiyem elini yüzünü yıka allah allah ne boş şeyleri takıyorum diye düşününce kendime gülüp biraz rahatlardım.Deneyebilirsin
ben stresten çekinmiyorum pek stresli biri değilim ben sadece o kadar uzun süre oturup duramam çabuk sıkılan biriyim birde genel olarak aşırı hızlı soru çözen biriyim o yüzden sordum
Daha çok erken ama ayt yaklaşık 3 saat sürüyor ben seneye giricem de 3 saat dayanan arkadaşlar nasıl dayanabildiğini anlatabilir mi? Giren arkadaşlar totonuz dümdüz olmadan nasıl çıkabildiniz?
allah insanın düşmanına böyle bir hastalık vermesin insan burnundan nefret etmeye başlıyor artık birde tam olarak neye tepki verdiğimi de çözemedim bazen camı kapatıyorum düzeliyor bazen açınca düzeliyor