Neler Yeni

Bahar Alerjisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Forumla hiçbir alakası olmdığını biliyorum.Ben 2 yıldır baha alerjisi sorunu yaşıyorum bu aralar hava kuru gittiği için ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.Etrafında veya kendisinde olup da bir şekilde kurtulan varsa lütfen bir çözüm yazsın.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Bende çok aşırı derece yaşıyordum sağlık ocağına gittim 1 ilaç 1 göz yaşı 1 de burun spreyi verdi çözüldü ben camları açmıyodım mümkün olduğunca daha az oluyodu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Forumla hiçbir alakası olmdığını biliyorum.Ben 2 yıldır baha alerjisi sorunu yaşıyorum bu aralar hava kuru gittiği için ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.Etrafında veya kendisinde olup da bir şekilde kurtulan varsa lütfen bir çözüm yazsın.
Geçmiş olsun bilmiyorum çözümünü dua et gerekeni yap düzelir İnşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çok aşırı derece yaşıyordum sağlık ocağına gittim 1 ilaç 1 göz yaşı 1 de burun spreyi verdi çözüldü ben camları açmıyodım mümkün olduğunca daha az oluyodu
Dediğiniz herşeyi yapmama rağmen aşırı derecede devam ediyor.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Alerjilerin tek çözümü korunmaktır. Kendinizi dış hava ortamından olabildiğince korumaya çalışın. Aile hekiminiz doğrultusunda etkisini azaltacak ilaçlara başvurun.Geçmiş olsun.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Dediğiniz herşeyi yapmama rağmen aşırı derecede devam ediyor.
Dışarda mümkün olduğunca maske tak buda azaltabilir ama seninki baya sıkıntı durum çok sinir bozucu burun tıkanıklığı göz yanması falan benş delirtiyodu kafamı duvarlara vuruyodum resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dışarda mümkün olduğunca maske tak buda azaltabilir ama seninki baya sıkıntı durum çok sinir bozucu burun tıkanıklığı göz yanması falan benş delirtiyodu kafamı duvarlara vuruyodum resmen
allah insanın düşmanına böyle bir hastalık vermesin insan burnundan nefret etmeye başlıyor artık birde tam olarak neye tepki verdiğimi de çözemedim bazen camı kapatıyorum düzeliyor bazen açınca düzeliyor

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Mümkün oldukça camı açma ve burnunu gözünü falan yıka en son çare yani bide ilaçlarını falan aksatma
(Benimki kendiliğinden geçti sadece sprey ve damla kullanmıştım ilaç kullanmıyodum)

G13ST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Gökay Aksay
Merhaba dostum öncelikle geçmiş olsun.Bende 3 sene civarı alerji derdi çektim.Alerji konusunda net önerilerim var.Alerji dediğimiz rahatsızlık vücudun belirli şeylerden etkilenip ona karşı koyamaması sonucu verdiği sert tepkilerdir aslında.Bundan kurtulmanın 2 yolu vardır.1)mümkün olduğunca alerjen etkisi olan şeyleri tespit edip ondan uzak durmak(benim net tavsiyem dışarıda giydiğiniz kıyafeti sürekli oturduğunuz ve uyuduğunuz odada bulundurmamanız),ki bu genelde geçici bir yoldur.2) Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek vücudunuzu bir kale haline getirmek.Çok detaylı olsa da özet geçecek olursam,ben alerjiden itibaren hayatımdan şekerli şeyleri,hamuru(maalesef ara sıra kaçamaklar oluyor) çıkardım.Ve hayatıma düzenli egzersiz/spor ekleyip bunu günlük 2.5-3.5 lt. su ile destekledim.Kademe kademe alerjen etkilerim azaldı ve sonunda bitti.Ek olarak doktorumun tavsiyesi üzerine1 senede toplam 2 defa hepatit B aşısı oldum.%30 ihtimalle geçer diyorlardı. Kendi desteğimle alerjimi yendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom