Neler Yeni

Papara kart neden gelmedi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar papara kart aldim 4-5 gun once kuryeye teslim edildi ama hala bana ulaşmadı? Nedendir. Papaea carddan daha sonra klavye siparis ettim o bile geldi bunun gelmeme nedeni nedir? Kimi aramaliyim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar papara kart aldim 4-5 gun once kuryeye teslim edildi ama hala bana ulaşmadı? Nedendir. Papaea carddan daha sonra klavye siparis ettim o bile geldi bunun gelmeme nedeni nedir? Kimi aramaliyim
bankalarımız servetlerine servet katsın diye 2016 da paypal'ı iptal ettiler.
biz de papara, ininal, tosla gibi saçmalıklara kullanıyoruz maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
virüsten dolayı gecikebilir benimki de yaklaşık 1 haftada gelmeşti sende ki gibi kuryeye verildi olarak gözüküyordu

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kuryeye teslim edildikten hemen sonra gelmez zaten, mail atıyorlar kuryeye verildikten sonra.
En geç 7 iş günü içerisinde gelir diye. 2-3 güne kuryeye veriliyor zaten.
2 gündür falan bekliyorsun gelmemesi normal.
3 gün sonra falan gelir bence.

Top Bottom