Neler Yeni

Babam hep sinirli

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
benzer sorun benim babamda da var. Öğretmen okulda birikir ister istemez evde bize patlar. Bu genel bir sorun gibi düşünebilirsin işten geliyor yorgun birikiyor bizde okuldan yorgun geliyoruz onu da düşünmeli gerçi ama sonuçta babanı değiştiremezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Öncelikle babanın nasıl büyütüldüğünü öğrenmen gerekir. Kendi babasıyla olan ilişkisi nasılmış öğrenmen lazım. Ama kendisinden değil. Doğruya ulaşamayabilirsin. Hayattalarsa dedene, babaannene ya da babanın kardeşlerine sorarak bunu öğrenebilirsin. Önce sen benim bu uzattığım yardım elini uygula, sonra bana tekrar ulaş kardeşim. :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ne yalan söyleyeyim benim babamda sinirlenip bağıran biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Dertli
Öncelikle babanın nasıl büyütüldüğünü öğrenmen gerekir. Kendi babasıyla olan ilişkisi nasılmış öğrenmen lazım. Ama kendisinden değil. Doğruya ulaşamayabilirsin. Hayattalarsa dedene, babaannene ya da babanın kardeşlerine sorarak bunu öğrenebilirsin. Önce sen benim bu uzattığım yardım elini uygula, sonra bana tekrar ulaş kardeşim. :)

Evet dediğiniz gibi dedemle olan ilişkisi çok kötü. Zaten küsler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evladına güvenmeyen aile istemiyoruz ben de aynı sorundan muzdaribim ortam içinde ben oğluma güveniyorum falan demiyor güvenmiyorum diyor. Beceriksizmişim gibi hiç bir işi yapamam gibi söylemleri var ama takmıyorum artık ok diyorum ama o beni ben de onu çok seviyorum canım babam. Bir de özel değilse en son hangi sebepten bağırdı ve ne dedi paylaşır mısın?

Bir de cesaretin varsa bi ortamda babanı boz sana karışamayacağı bi ortamda. İşinizi evde halledersiniz o vesileyle açılırsın bu arada ben yapamazdım yapma durumun varsa yani artık fıttırdıysan şansını dene :D
Şöyle bir işi yapamadım diye bağırdı.

Kendine özgüveni yok bence heryer de neden bağırıyor acaba? Benim babam da evde bağırır ara sıra sinirlenir çogu baba öyledir ama sokakta falan da bağırmaz bunun sebebi çocukken kötü yetiştirilmiş olabilir ezilmiş ve özgüvensiz olabilir.
Çok iyi tahmin ediyorsunuz. Dedikleriniz doğru

Yanlış anlaşılmasın.Babamı seviyorum. Ama bir tek bu huyunu sevmiyorum. Dediğim gibi evimizde 1 gün bile huzur yok. Hep bağırış çağırış. Çok stresli geçiyor.

Annenle bi konus bence, yataga mi almiyor naabiyor
Aralarında ara sıra sıkıntı oluyor ama beraber yatıyorlar.

Son düzenleme:

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Herkesin babası bağırabilir. Benim babam küçüklüğümden beri çok sakin bi adam fakat benimde annem birazcık sinirli :D
O da küçük kardeşim var sabah akşam onunla uğraşıyor ondan biraz yoruluyor :D

COREXAR

80+ Silver
Herkesin babası bağırabilir. Benim babam küçüklüğümden beri çok sakin bi adam fakat benimde annem birazcık sinirli :D
O da küçük kardeşim var sabah akşam onunla uğraşıyor ondan biraz yoruluyor :D
Katılıyorum, babam çekiliş kazanmış şuan pamuk gibi :)
Daha önce böyle gördüğüm nadirdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
Derdini anlayacak biriyse anlat,Değilse Boşver ileride sen ona bağıracaksın zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,707
Son üye
oilkuyty987
Top Bottom