Neler Yeni

Babam hep sinirli

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
Olabilir .İşten stresli bir şekilde geliyordur BELKİ bu yüzden olabilir.

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
meslekte büyük bi etken hele ki esnaf ise günde kim bilir kaç çeşit insanla uğraşıyor

Beren

80+ Gold
Geçim derdinden veya stresten olabilir ikisi de yoksa o bağırdığında sende bağır döverse dövsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Dertli
aileden kaynaklıdır büyük ihtimal ile babaanne ve dede de şiddet uygulayarak büyüttüyse onun etkisi de vardıe
Mesaj otomatik birleştirildi:

esnaf mı aynı zamanda

Yok öyle değil. Tarih öğretmenliği yapıyor. Şuan da ne yapıyor diyorsan. Şuanlık durumunu söyledim.

weiwuer

80+ Bronze
Annenle bi konus bence, yataga mi almiyor naabiyor

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
Kendine özgüveni yok bence heryer de neden bağırıyor acaba? Benim babam da evde bağırır ara sıra sinirlenir çogu baba öyledir ama sokakta falan da bağırmaz bunun sebebi çocukken kötü yetiştirilmiş olabilir ezilmiş ve özgüvensiz olabilir.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Evladına güvenmeyen aile istemiyoruz ben de aynı sorundan muzdaribim ortam içinde ben oğluma güveniyorum falan demiyor güvenmiyorum diyor. Beceriksizmişim gibi hiç bir işi yapamam gibi söylemleri var ama takmıyorum artık ok diyorum ama o beni ben de onu çok seviyorum canım babam. Bir de özel değilse en son hangi sebepten bağırdı ve ne dedi paylaşır mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de cesaretin varsa bi ortamda babanı boz sana karışamayacağı bi ortamda. İşinizi evde halledersiniz o vesileyle açılırsın bu arada ben yapamazdım yapma durumun varsa yani artık fıttırdıysan şansını dene :D

Top Bottom