Dertliadam
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamir yapıyor şuanda.ne iş yapıyor mesleğinden dolayı sıkıntı çekiyor olabilir
Tamir yapıyor şuanda.ne iş yapıyor mesleğinden dolayı sıkıntı çekiyor olabilir
aileden kaynaklıdır büyük ihtimal ile babaanne ve dede de şiddet uygulayarak büyüttüyse onun etkisi de vardıeYa da ne diyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tarih Öğretmeni
esnaf mı aynı zamandaTamir yapıyor şuanda.
Olabilir .İşten stresli bir şekilde geliyordur BELKİ bu yüzden olabilir.Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
aileden kaynaklıdır büyük ihtimal ile babaanne ve dede de şiddet uygulayarak büyüttüyse onun etkisi de vardıe
esnaf mı aynı zamanda
Kendine özgüveni yok bence heryer de neden bağırıyor acaba? Benim babam da evde bağırır ara sıra sinirlenir çogu baba öyledir ama sokakta falan da bağırmaz bunun sebebi çocukken kötü yetiştirilmiş olabilir ezilmiş ve özgüvensiz olabilir.Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
dalgaya vurmanın bi anlamı var mıAnnenle bi konus bence, yataga mi almiyor naabiyor
Bence gayet mantikli. Adamin canina tak etmistir belkidalgaya vurmanın bi anlamı var mı
Baban okulda bir sürü çocukla uğraşıyor ve gergin oluyor olabilir. Babanın suyuna git. Sen iyi davran.Ya da ne diyorsun?
Tarih Öğretmeni