Arama sonuçları: *

1. B

Animeler dinsizliğe neden oluyormuşş(!)

Hentai izleyecek adamın kategorilere dikkat etmesi lazım.
  2. B

Z Kuşağı Ve Di̇ne İnanma Oranı

Alnı olsa da öpsem yazının.
  3. B

Hocam orada açıklamak istediğim sadece ''İslam, hoşgörü dinidir'' ibaresine ithafen değil. Bu lafı deyip inanmayana laf edenlere kızıyorum. Herkes istediğine inanabilir.
  4. B

Tesadüf diye mi? 😀 Big bang denen bir şey var. 1648837979 Bu ne güzel hoşgörü diniymiş: İnanmıyorsa akılsız oluyor demek. Dini en kötü etkileyen kesim açık ve net yobaz müslüman kesimidir. 1648838501 İnanmayana saygısı olmayan kesim o kadar çok ki. Öfke kusmak için inanmayanların %5'lik...
  5. B

Sizce yakın tarihte neden Müslümanlık azalıyor

Dine en çok zararı veren sensin, teşekkür ederim. Böyle devam ederek daha da insanları dinden çıkarman dileğiyle.
  6. B

Aynen, kesin öyledir. Senin dinine göre bitmeyecek cehennem azabı çekmek onlara ''rahat'' geliyor. Kendini kandırmayı bırak.
  7. B

Gayet de mantıklı. Çok da basit oldu dinden çıkışım. Evrim teorisine baktım ve mantıklı geldi (özellikle körelmiş organlar kısmında).
  8. B

Nisa suresi 89. Ayet

Din konusu ≠ kavgasız, düzgünce tartışmanın bulunduğu konu. Din konusu = kavgalı, milletin birbirine laf sokmaya çalıştığı konu.
  9. B

DA Forum kullanıcıları hangi marka-model telefonu kullanıyor?

65w hızlı şarj için aldım. Ekran süresi ve ortalama kamera performansı beni bayağı memnun etti. 34 dakikada full şarj oluyor, 10 dakikalık şarj 1 günümü rahat çıkarıyor.
  10. B

En gereksiz site hangisidir?

Hem uygulama hem de site olarak değerlendirirsek Twitter olabilir. Türkiye'de amacı dışında kullanıyor. Herkesin herkese bu kadar kolayca sallayabildiği bir platform olması bence (en azından Türkiye için) bayağı gereksiz yapıyor.
  11. B

Gittiğim Liseden Memnun değilim

Ben de ailemi açığa geçmeye ikna edemedim.
  12. B

Satıcılar neden haksız zam yapıyor

O yüzden 3 litre süt alacağımıza 2.5lt kola almalıyız 1642899598 Bunu halkça hakediyoruz. Atatürk geldi, devrimler yaptı ama biz o devrimleri yıktık.
  13. B

Sizce 15 tatil uzarmı

Uzamasını istemezdim ama öğlenci olunca uzamasını istiyorum.
  14. B

15 Tatil Planlarınız?

Bize de verdi MEB ama yanlış kitabı verdi.
  15. B

15 Tatil Planlarınız?

Aklıma şimdi geldi. Dövüş Kulübü'nü izleyeceğim.
  16. B

15 Tatil Planlarınız?

The Witcher: Nightmare of the Wolf adında Netflix'te yayınlanan animesi var.
  17. B

Garip Hobiniz/Fobiniz Var mı?

Hobiler : Ekonomi ile alakalı analizlere bakmak, finansla alakalı eğitimler izlemek. Fobiler: dar alan korkusu, uyumaya yakın hangi şekilde öleceğimi düşünmek.
Top Bottom