Neler Yeni

Sizce yakın tarihte neden Müslümanlık azalıyor

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Komplo teorisi gibi gelebilir ama baronların istediği bu zaten. Dünyayı tek bir blok üzerinden yönetmek için din ve ırk ayrımlarını ortadan kaldırmalılar bu dediğim konu asırlar önce yazılan Mason Üstadı Albert Pike'nin mektubunda da geçmektedir. Nihilizm, Ateizm gibi düşünceleri sosyal medya ile, filmler ile beynimize aşılıyorlar maalesef bu bir gerçek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
pardon klavye sıkıntılı cümle şöyle olucak:Yahu yanlış anlamayın ama bir ekek düşün kadınını kıskanır demi normal olarak ama kadınlara bu hak neden tanınmıyor?
Hocam şuan biraz isim varda müsait olunca döneceğim kusura bakmayın

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
İslam kusurlu demek? Kanka niye müslümansın o zaman? İslam kusursuz değil demek Allah beceriksiz demeye eşdeğerdir. Düşüncelerini bir gözden geçir bence.
Kusurdan kastım mantığa saçma gelen kısımlar ? :D köpeğe dokunmanın ve karşı cinsten birine temas edince abdestin bozulması vs

Alfha13

80+ Silver
Kusurdan kastım mantığa saçma gelen kısımlar ? :D köpeğe dokunmanın ve karşı cinsten birine temas edince abdestin bozulması vs
Bir Müslüman İslam'ın emrettiği her şeye uyar ve onları kabul eder. "Tamam Kur'an'a inanıyorum da şuralar da biraz saçma olmuş." demek Kur'an'a iman etmemektir ki bu da dinden çıkmanın kolay bir yolu. Müslüman değilsen zaten takmana gerek yok ama Müslüman'san ve İslam'da saçma, mantık dışı şeyler var diyorsan ya gidip İslam'ı doğru dürüst öğrenirsin ya da aynı şeyleri söyleyen ateistlere katılırsın.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Okuma, araştırma, sorgulama oranının artması. Üniversiteye 8 milyon insan gidiyor. Üniversitede okumaya ve araştırmaya bolca zaman olduğu için insanlar daha çok araştırıyorlar ve kendi benliklerini buluyorlar. Kimisi daha da muhafazakar oluyor kimisi ateizme yöneliyor, o kişiye kalmış. Ancak gözlemlediğim kadarıyla ateizm tarafında bayağı bir artış var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Okuma, araştırma, sorgulama oranının artması. Üniversiteye 8 milyon insan gidiyor. Üniversitede okumaya ve araştırmaya bolca zaman olduğu için insanlar daha çok araştırıyorlar ve kendi benliklerini buluyorlar. Kimisi daha da muhafazakar oluyor kimisi ateizme yöneliyor, o kişiye kalmış. Ancak gözlemlediğim kadarıyla ateizm tarafında bayağı bir artış var.
çünkü insanlara daha rahat geliyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şahsen liseye yaklaşık 3 ay filan gittim (Gerçi okuduğum pek söylenemez çünkü 3 ay içerisinde yaklaşık 2 ay okuldan kaçıp internet kafeye gittim. 😅) ve bu 3 ay da imam hatip lisesinde okudum dini öğrendim ve şu anda bir dini inancım yok. Sonra okulun bir şeye yaramayacağını anladığımda 3 ayın sonunda okulu bıraktım. Şu anda açık liseden devam ediyorum.
Dini ne kadar çok öğrenmeye çalışıyorsan o kadar çok mantıksız geliyor haklısın. Bazılarında dini araştırmak dine daha çok yaklaştırırken bazıları da dinden soğuyor, bir de Müslümanlara bakarsan din min kalmıyor. Müslümanlar kadar hiç bir grup kendi düşüncesini bu kadar kötü gösteremez.

Alfha13

80+ Silver
Aynen, kesin öyledir. Senin dinine göre bitmeyecek cehennem azabı çekmek onlara ''rahat'' geliyor. Kendini kandırmayı bırak.
Ateist herkesin sorgulayarak mı ateist olduğunu sanıyorsun? Ateist olma sebeplerinin en başında daha rahat yaşam isteği yer alıyor. Araştırıp sorgularken bunları da araştırsaymışsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,327
Üyeler
166,518
Son üye
neoylegamer
Top Bottom