Arama sonuçları: *

1. dütdütvınvın

Takıntılarım var sizinle özel olarak konuşabilir miyim

hocam ismini anonim bir sey koy burada anlat bence daha cokkisi bakar
  2. dütdütvınvın

5000Tl hediye önerisi

Fotograf makinesi. bence degisik ve ilgisi varsa cok guzel bir hediye. Eger biraz daha ugrasabilecekse analog fotograf makinesi.
  3. dütdütvınvın

instagramda (a) ne anlama geliyor

instagramda ozellikle bgy uaq tarzi hesaplarin postlarinda (a) yi goruyorum bu ne demek alinti oldugunun falan mi isareti neden araya bunu sıkıstiryorlar postta yazida
  4. dütdütvınvın

GÖRSELLİK KATANA (dekor)

Aliexpressten bak net bulursun dekor tahta bir seyler.
  5. dütdütvınvın

Psikolojik ağrı nasıl giderilebilir?

hep aynı kişi zaten sıkar usta bildiğinden devam(y)
  6. dütdütvınvın

arkadaşlarınla nasıl bi ilişkin vardı bilemem ama bunun için kavga edip konuşmuyolarsa gerçekten bir şey kaybetmezsin.
  7. dütdütvınvın

açıkcası o kendimi rahatsız hissetme şeyini bi arkadaşımla ve de bi kuzenimle kavga ettikten sonra yaşamıştım arkadaşımı sildim daha konuşmuyorum kuzenimle ise bir kaç ay sonra barıştım ama diyceğim şu ki aklın şuan onu bi kenarda tutuyor oyun oyna sevdiğin kafa dağıtan şeyler yap sendeki önem...
  8. dütdütvınvın

Sorun bende mi? Çok mu alınganım?

bence sıra falan kırma yaşını bilmiyorum ama galiba yaşıtız canının istemediği sana kötü davrandığını hissettiğin kişiyle realde sosyal medyada tüm ilişiğini kes şuan 3 5 yakın arkadaşım var kardeş gibi olduğum kuzenim var alttan almasını bilirim ama bana yaramadıklarını kötü olduklarını...
  9. dütdütvınvın

Bugün benim doğum günüm.

ciddi manada söylüyorum dostum ilk öncelikle doğum günün kutlu olsun ve merak etme değer bulduğun günler,unutulmadığın günlerde gelecek inan bana.
  10. dütdütvınvın

r/place bu bayrak hangi ülke bayrağı

cok saol ayıptır söylemesi arkadaşlarla bir şey çizmiştik de üstüne ondan merak ettim
  11. dütdütvınvın

Hepimizin berbat hayatları

hocam sizi kast etmemiş kendisi gibi problemleri yaşayanlar için genelleme yapmış sadece
  12. dütdütvınvın

Dolar 9,98 ne düşünüyorsunuz :(

belliydi 10 olacağı yani ben hiç mi hiç şaşırmadım
  13. dütdütvınvın

Bilimcilik nedir, neden hatalıdır?

güzel konu
  14. dütdütvınvın

Bir discord kullanıcısından gelen şüpheli teklif

bak şikayet edicem sizi falan de en azından korksunlar bilinçli kullanıcılar olduğununun da farkına varsınlar
  15. dütdütvınvın

Birini hayatımdan nasıl çıkarabilirim

bak knk koy ... geçsin hiç takmican 11 yıllık arkadaşının yenisine 2 günlük biri daha iyi çıkar ne kadar süredir arkadaş olduğunun cidden bir önemi yok önemli olan bu değil.
  16. dütdütvınvın

Yaşadığım Ufak Şeylerden Bahsetmek İstiyorum.

küfürü bırak ne pahasına olursa olsun veya azalt
  17. dütdütvınvın

LGBT Onur Haftası adı altında kürdistan desteği ?

Üzücü bir durum.
  18. dütdütvınvın

Battlefield V çektiğim bazı fotoğraflar, sizce nasıl olmuş?

yani oyunu pek oynayamadım birkaç tane katana zero fotoğrafı var bir tane bf 1 var ama onu beğenmedim pek eğer bf 5 i oynarsam daha çekip koyabilirim. Katana Zero'dakilerde bunlar.
Top Bottom