Neler Yeni

Psikolojik ağrı nasıl giderilebilir?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Söylediğim bir yalan yüzünden, yaklaşık sevdiğim 10-20 arkadaşımı kaybettim. Artık onlarla bir iletişimim bulunmuyor ve gerçekten sevdiğim internet arkadaşlarımdı. Bunu görür görmez karnıma bir ağrı girdi, kendimi çok rahatsız hissettim ve birazcık gözlerim yaşlandı. yaklaşık 30-40 dakikadır karnım ağrıyor ve gidecek gibide durmuyor. Psikolojik bir ağrı büyük ihtimalle. ne yapmamı önerirsiniz? baya rahatsız hissediyorum kendimi şuanda. Psikologlarla uğraşmak istemiyorum.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Söylediğim bir yalan yüzünden, yaklaşık sevdiğim 10-20 arkadaşımı kaybettim. Artık onlarla bir iletişimim bulunmuyor ve gerçekten sevdiğim internet arkadaşlarımdı. Bunu görür görmez karnıma bir ağrı girdi, kendimi çok rahatsız hissettim ve birazcık gözlerim yaşlandı. yaklaşık 30-40 dakikadır karnım ağrıyor ve gidecek gibide durmuyor. Psikolojik bir ağrı büyük ihtimalle. ne yapmamı önerirsiniz? baya rahatsız hissediyorum kendimi şuanda. Psikologlarla uğraşmak istemiyorum.
Kral ben sahsen cogu internet arkadasimla kavga ettim hepside arkamdan vurdu.seni bi yalan yuzunden reddediyolarsa onlar gercek arkadas degildir.bunu bilmis ol birkac fasa fisodan kurtulmussun iste.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
her sabah okula giderken ben de yaşıyorum. ama karnımın ağrıması için hiçbir sebep yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
açıkcası o kendimi rahatsız hissetme şeyini bi arkadaşımla ve de bi kuzenimle kavga ettikten sonra yaşamıştım arkadaşımı sildim daha konuşmuyorum kuzenimle ise bir kaç ay sonra barıştım ama diyceğim şu ki aklın şuan onu bi kenarda tutuyor oyun oyna sevdiğin kafa dağıtan şeyler yap sendeki önem derecesine göre bir kaç günde yani unuttukça geçer diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide merakımdan soruyorum nasıl bi yalandı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası o kendimi rahatsız hissetme şeyini bi arkadaşımla ve de bi kuzenimle kavga ettikten sonra yaşamıştım arkadaşımı sildim daha konuşmuyorum kuzenimle ise bir kaç ay sonra barıştım ama diyceğim şu ki aklın şuan onu bi kenarda tutuyor oyun oyna sevdiğin kafa dağıtan şeyler yap sendeki önem derecesine göre bir kaç günde yani unuttukça geçer diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide merakımdan soruyorum nasıl bi yalandı
Yaşım hakkında yalan söylemiştim. Arkadaş grubundan birisi bir şey atacaktı. İçinde GORE içeriyordu. bende 18'im at dedim. sonra 1 ay felan geçtikten sonra 17 olduğumu söyledim. çünkü unutmuştum dediğimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
Yaşım hakkında yalan söylemiştim. Arkadaş grubundan birisi bir şey atacaktı. İçinde GORE içeriyordu. bende 18'im at dedim. sonra 1 ay felan geçtikten sonra 17 olduğumu söyledim. çünkü unutmuştum dediğimi.
arkadaşlarınla nasıl bi ilişkin vardı bilemem ama bunun için kavga edip konuşmuyolarsa gerçekten bir şey kaybetmezsin.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Bunun için mi gerçekten?
Uğraşma bile

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Yaşım hakkında yalan söylemiştim. Arkadaş grubundan birisi bir şey atacaktı. İçinde GORE içeriyordu. bende 18'im at dedim. sonra 1 ay felan geçtikten sonra 17 olduğumu söyledim. çünkü unutmuştum dedi
onlar gerçek arkadaş değil. bunun için üzülmeye değmez

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,037
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Onlara "arkadaş" mı diyorsun? Arkadaşlık dediğin, seni bırakmamak için elinden geleni yapmaktır. Arkadaşlık dediğin küçük hatalarını affetmektir. Kusura bakma da onlarla boşuna vakit harcamışsın. Onlar senin arkadaşın değilmiş.

Sınıfta herkes benim arkadaşım mesela. Hiçbir kimseye küs veya dargın değilim.
Ama sor bakalım gün içerisinde hiç konuşuyor muyum. Çünkü hiçbiri gerçek arkadaşım değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,654
Üyeler
163,030
Son üye
burfck
Top Bottom