bu çoçuk aynı ben yaArkadaşlar bugün benim doğum günüm.Ve bugün ailem dahil hiç kimse doğum günümğ kutlamadı.Belki bu forum sayfasında alakasız olacak ama;insan bazen kendine değer verilmesini istiyor.Şimdiden doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.Sağolu
ya salla aileni boşver kendileri kaybeder doğum günün kutlu olsun knk nice senelereArkadaşlar bugün benim doğum günüm.Ve bugün ailem dahil hiç kimse doğum günümğ kutlamadı.Belki bu forum sayfasında alakasız olacak ama;insan bazen kendine değer verilmesini istiyor.Şimdiden doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.Sağolu
DgkoArkadaşlar bugün benim doğum günüm.Ve bugün ailem dahil hiç kimse doğum günümğ kutlamadı.Belki bu forum sayfasında alakasız olacak ama;insan bazen kendine değer verilmesini istiyor.Şimdiden doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.Sağolu
Sağol kardeşim.bu çoçuk aynı ben ya
doğum gunun kutlu olsun
(uzunca yalan cümleler vs)
Sağolasınya salla aileni boşver kendileri kaybeder doğum günün kutlu olsun knk nice senelere
ciddi manada söylüyorum dostum ilk öncelikle doğum günün kutlu olsun ve merak etme değer bulduğun günler,unutulmadığın günlerde gelecek inan bana.Arkadaşlar bugün benim doğum günüm.Ve bugün ailem dahil hiç kimse doğum günümğ kutlamadı.Belki bu forum sayfasında alakasız olacak ama;insan bazen kendine değer verilmesini istiyor.Şimdiden doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.Sağolu
Umarım birgün...ciddi manada söylüyorum dostum ilk öncelikle doğum günün kutlu olsun ve merak etme değer bulduğun günler,unutulmadığın günlerde gelecek inan bana.
Eğer ailen doğum günü kutlayan bir aile ise ve senin doğum günün kutlanmadı ise maalesef ailen seni sevmiyor. Doğum günün kutlu olsun.Arkadaşlar bugün benim doğum günüm.Ve bugün ailem dahil hiç kimse doğum günümğ kutlamadı.Belki bu forum sayfasında alakasız olacak ama;insan bazen kendine değer verilmesini istiyor.Şimdiden doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.Sağolu