Dünyaya gelme günün kutlu olsun babayiğit.Bugün doğum günüm ve doğum günümü bilen gün boyu beraber olduğumuz en yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı.(Doğum günümün kutlamasını değil benim için özel olan insanların kutlamasını istiyorum kutlama dediğimde doğum günün kutlu olsun fazlası değil) sizce fazla mı önemsiyorum bu durumu
doğum günün kutlu olsun nice mutlu doğum günlerine diğer konuya gelcek olursak yani ayıptır be kardeşimBugün doğum günüm ve doğum günümü bilen gün boyu beraber olduğumuz en yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı.(Doğum günümün kutlamasını değil benim için özel olan insanların kutlamasını istiyorum kutlama dediğimde doğum günün kutlu olsun fazlası değil) sizce fazla mı önemsiyorum bu durumu
doğum günün kutlu olsun reisBugün doğum günüm ve doğum günümü bilen gün boyu beraber olduğumuz en yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı.(Doğum günümün kutlamasını değil benim için özel olan insanların kutlamasını istiyorum kutlama dediğimde doğum günün kutlu olsun fazlası değil) sizce fazla mı önemsiyorum bu durumu