Neler Yeni

Bugün benim doğum günüm

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bugün doğum günüm ve doğum günümü bilen gün boyu beraber olduğumuz en yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı.(Doğum günümün kutlamasını değil benim için özel olan insanların kutlamasını istiyorum kutlama dediğimde doğum günün kutlu olsun fazlası değil) sizce fazla mı önemsiyorum bu durumu
Doğum günün kutlu olsun Arkadaş bildiği halde kutlamıyorsa bir sorun vardır aranızda konuşup halletmeye çalışın

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
22 yaşındayım 8 tane çok yakın arkadaşım var. Beni de severler ama bir kere bile kutlamadılar.
Bende onunkileri kutlamam.
Takma bence fazla.
Bende takılmam 22 yıldır bende kimseyle kutlamadım daha doğrusu istemedim ama bu arkadaşımla nerdeyse lavaboya bile birlikte gidiyoruz bundan dolayı beklemiştim ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğum günün kutlu olsun Arkadaş bildiği halde kutlamıyorsa bir sorun vardır aranızda konuşup halletmeye çalışın
Teşekkür ederim evet biliyor unutacak biriside değil hatta bugün birlikteyken soğuktu ve eve geçtik aradım aramamı bile açmadı o yüzden şaşırdım bende

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bende takılmam 22 yıldır bende kimseyle kutlamadım daha doğrusu istemedim ama bu arkadaşımla nerdeyse lavaboya bile birlikte gidiyoruz bundan dolayı beklemiştim ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim evet biliyor unutacak biriside değil hatta bugün birlikteyken soğuktu ve eve geçtik aradım aramamı bile açmadı o yüzden şaşırdım bende
Hocam belki kalbini kıracak bir şey yapmışsınızdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
Hocam belki kalbini kıracak bir şey yapmışsınızdır
Hayır dün çok iyiydik dünden sonra konuşmadık ve bu konudan eminim en hassas olduğum durum bu selam verdiğim birisine bile bozulsam hatalı olan karşıdaki kişi bile olsa 10 dakikada özür dileyip gönlünü almaya çalışan birisiyim ve çevremde full bu şekilde olduğumu söylüyor eminim bir şey yapmadım

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hayır dün çok iyiydik dünden sonra konuşmadık ve bu konudan eminim en hassas olduğum durum bu selam verdiğim birisine bile bozulsam hatalı olan karşıdaki kişi bile olsa 10 dakikada özür dileyip gönlünü almaya çalışan birisiyim ve çevremde full bu şekilde olduğumu söylüyor eminim bir şey yapmadım
Birisi doldurmuştur belki size karşı hiç belli olmuyor ben çok yaşadım

Rulep

80+ Gold
Salla gitsin takma kafaya dgko

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
iyi ki doğdun Dünya denen cehenneme
Bir yaş daha yaşlandın tebrikler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular