Arama sonuçları: *

1. D

İnsanın yapması gerektiğini bildiği hiç bir şeyi yapmak istememesi

En zor kısım çalışmaya başlamak zaten. Çalışmaya başladıktan sonra akıp gidiyor, kendini zorlayıp başla.
  2. D

Öğretmen Bana Ağır Küfür Etti Ne Yapmam Gerek ?

Küpe değil pirsing yasak.
  3. D

İBB icraat vs AKP icraat

Kanal Türkiye'nin video linkini atıp bir de AKP'li değilim diyorsun... gizli AKP'lisin kısaca.
  4. D

Almak İstediğim Şeylerle İlgili Öncelik Sırası

o 1 yıl 2 yıl olur, 2 yıl da 4 yıl olur.
  5. D

1. CPU soğutucu 2. HDD 3. gamepad ya da kulaklık hangisi o an kampanyayla falan anlık ucuzlarsa onu alırım gibi. 1632514438 PC toplayalı 9 ay olmadı, hevesimi alamadım:D 1632514535 canımı çektirdin🥲
  6. D

CPU soğutucuyu aralarındaki en ucuz parça olduğundan ben de onu ilk almayı düşünüyordum. HDD'yi de ikinci sıraya atınca geriye kulaklık ve kontrolcü kalıyor. Geriye kalanlardan hangisi o zaman kampanyayla ucuzlarsa onu alırım gibi.
  7. D

Ben para biriktirip 4 tane şey almak istiyorum. Bunlar: 9. nesil XBox kontrolcü, CPU soğutucu, Anker Q30 ve WD Blue 1TB HDD. Hangisini önce hangisini sonra, hangi sıralamayla alsam bilemedim. Siz ne dersiniz?
  8. D

THH kararı sonrası ne yapılmalı?

Ben bu konuda deneyimli olmadığım size yardımcı olamam, sizin biraz ısrar edip muadil marka-model kart istemeniz lazım.
  9. D

Peki iade dışında başka ne önerdiler?
  10. D

Muadil başka marka-modellerle değişimini isteyin.
  11. D

kuryecinin yaptığı davranış

ŞikayetVar'da bunun hakkında yazı yazın.
  12. D

Ailemin fikirlerimi belirttiğimde beni cezalandırması

Ölmemesi zaman ve rahatlık açısından daha iyidir emin ol. Bazen babanın yapması gereken işlerle ben ilgileniyorum ve cidden canımı sıkıyor. Maddi destek alma konusunda geride oluyorsun ve yatırım vs. yapmakta baya zorlanıyorum.
  13. D

Ailemin fikirlerimi belirttiğimde beni cezalandırması

Babam olmadığı bu tür olayları yaşamıyorum, yorum yapmak bana düşmez ama arkadaşlarımın %80'i seninle aynı durumu yaşıyor. Çok az babasıyla iyi anlaşan arkadaşı gördüm. Yolunuz açık olsun.
  14. D

Türk Ekipman Markalarına Karşı Genel Eleştirim .

Cevaplarınız için teşekkürler . Yorumlara göre ilerideki konularda güncellemeye çalışacağım .
  15. D

Donanım Arşiv Forum Üyeleri şu an neye ihtiyaç duyuyor?

Vodafone taahhütünün bitmesine .
  16. D

Türk Ekipman Markalarına Karşı Genel Eleştirim .

Bu konuda neden Türk markaları yabancı markalara göre neden geride kaldıklarını yazacağım . Maalesef resimlerle destekleyemeceğim , bir markanın ya da bir şeyin düşmanı olarak gözükmek istemiyorum . Sizler de bu konuda görüşlerinizi yazarsanız sevinirim . 1. Her ürünlerine öküz kadar büyük logo...
Top Bottom