Arama sonuçları: *

1. jexper67

Asla ürün almam dediğiniz markalar

Ucuz olan tüm markalar.
  2. jexper67

Bu Fotoğraftaki Hayvanın Adı Ne?

Dev Çin Semenderiymiş.
  3. jexper67

Manuel vites vs Otomatik vites

Doğrudur.
  4. jexper67

Sonuçta otomatik. Debriyaj ile uğraşmıyorsun sadece +/- var. Yani otomatik ile drift atabilirsin.
  5. jexper67

Araç kullanmayı manuel ile öğrendim. İşim gereği manuel kullanmak zorundayım ama işim bitsede otomatiğe geçsem diye bekliyorum. Yük taşımıyorsan manuel amelelik.
  6. jexper67

BMW'nin M serisi videolarına bakmanı tavsiye ederim. bu gibi mesela.
  7. jexper67

İkisini de aktif olarak kullanıyorum. Debriyajlı araba hamallıktan başka bir şey değil.
  8. jexper67

DİZİ Önerileri [.1.]

Diriliş Ertuğrul Kuruluş Osman Poyraz Karayel
  9. jexper67

CS:GO Envanterinizde Ne Var

10. jexper67

En İyi Türk Dizileri

Diriliş Ertuğrul Kuruluş Osman Poyraz Karayel
  11. jexper67

Forumda Seviye Atlama Nasıl Oluyor ?

https://donanimarsivi.com/forum/konu/ruetbe-sistemimiz-hakkinda.1687/
  12. jexper67

En sevdiğiniz arabesk ???

Orhan Baba'dan hepsini.
  13. jexper67

şu görseldeki masayı bulabilcek var mı

3500 TL'ye ben gardolap yapıyorum.
  14. jexper67

şu görseldeki masayı bulabilcek var mı

https://masifmobilya.com.tr/ozel-tasarim-calisma-masasi-model-ve-fiyatlari-cm205?search=cm205
  15. jexper67

Ehliyet sınavım var tavsiye lazım

trafikte sıkıntı cıkaran kişiler bilmeyenler değil bak haşa benim onlara bi sözüm yok bilmiyor adam öğrenicek benim sözüm kendini bi halt sanıp oraya buraya dalıp millete sıkıntı yaratan tipler vurdum duymaz yobazlara yolunda dursa bişey yok araya kacıcam diye arkada yüzlerce araca fren...
  16. jexper67

Yanlış düşünüyorsun. Herkes yavaş yavaş trafik adabını kazansa bunlar olmaz. Biz gayret edelim belki karşımızdakilerde yavaş yavaş öğrenirler.
  17. jexper67

Bilmediğimden değil, daha fazla bilgi öğrenmek istediğimden kasıyorum. Kaza yapınca da börekçiden bekleriz ilk yardımı sonra.
  18. jexper67

Benim de 04/09 tarihinde e-sınavım var. İnternetten her gün test çözdüm, hocaların verdikleri testleri yaptım. Genelde 45-50 arası doğrum oluyor. Birazcık internetten test çöz yaparsın, zaten sorular kolay. Önerdiğim site...
  19. jexper67

Doping Hafıza Hakkında

Arkadaşlarım geçen sene aldı. Şuan hepsi mezun ya da 2 yıllık. O paraya değmez, gidip YouTube'dan falan çalış ya da özel hoca tut. İş sende bitiyor.
  20. jexper67

Sadece akşam yemeği yersem nolur

Halsizlik olur. Yemek yemeden diyet yapılmaz. Kendine eziyet çektirmekten başka bir işe yaramaz.
Top Bottom