Bayirda nasil araba kaldırıyonuz merak ediyorum . Ben kaldıramıyorum manuel ile.Manuel vites + Pist teknikleri, mükemmel.
Araç kullanmayı manuel ile öğrendim. İşim gereği manuel kullanmak zorundayım ama işim bitsede otomatiğe geçsem diye bekliyorum. Yük taşımıyorsan manuel amelelik.Hamallık vs. değil kullanım alışkanlığı bende manuelciyim.Manuel arabalar daha atiktir
Ben sana traktör vereyeim sağ ve sol teker frenler farklı sabahtan akşama kadar yanla
Sonuçta otomatik. Debriyaj ile uğraşmıyorsun sadece +/- var. Yani otomatik ile drift atabilirsin.manuele alıp yapıyorlar
Sarmasına sarıyor ama traktörde cok yaoarsan bi bakarsın yanlarken gercek anlamda yanlamışAynen bu tipleride anlamıyorum yanlayinca ne oluyor anlamadım gitti yanlayinca kendilerini havalı falan sanıyorlar galiba
Tamamen kişisel tercih.Manuel amelelik vs. değil bende otomotik sevmem ama otomatik amelelik demem seven sever.Gaz fren bi zaman sonra sıkıyor.Dediğim gibi zevk meselesiAraç kullanmayı manuel ile öğrendim. İşim gereği manuel kullanmak zorundayım ama işim bitsede otomatiğe geçsem diye bekliyorum. Yük taşımıyorsan manuel amelelik.
Lan bizde vardı iyi gidiyordu beygirine bakma torku yüksek araç 3 bin drvirde 150 yaptı gözümün önündearaç baştan aşağı boyalı 4200tl kazası var sen teemiz dedin üstüne 68bg bu yokkuş çıkmaz
mantıkenn eveet ama tek o gerekmiyorSonuçta otomatik. Debriyaj ile uğraşmıyorsun sadece +/- var. Yani otomatik ile drift atabilirsin.
Lan bi git galericiyiz tofaş ne la her tarafı dağılıyor araba 68 gb ama torku yüksek binmeden bir şey diyemezsiniztofaş bundan güçlü
2011 punto 1.4 75 bg 95kLan bizde vardı iyi gidiyordu beygirine bakma torku yüksek araç 3 bin drvirde 150 yaptı gözümün önünde