T.P.G.
80+ Titanium
Yinede zor. Özellikle trafikte baya yokuş varsa.Önce gaz ve yarım debriyaj sonrası geliyor.
Yinede zor. Özellikle trafikte baya yokuş varsa.Önce gaz ve yarım debriyaj sonrası geliyor.
Yinede zor. Özellikle trafikte baya yokuş varsa.
Tmmda bak anlattım 2006 öncesi motoru farklı (içi) 2006 sonrası motoru farklı anlatabiliyormuyumBiz burda arabanin motorundan bahsediyoruz sen ne diyosun
Düz yolda kaldırmakt sıkıntı yoK zatenİstanbul trafiğine alışık olduğumdan no prob .
Tmmda bak anlattım 2006 öncesi motoru farklı (içi) 2006 sonrası motoru farklı anlatabiliyormuyum
Düz yolda kaldırmakt sıkıntı yoK zaten
Tmmda bak anlattım 2006 öncesi motoru farklı (içi) 2006 sonrası motoru farklı anlatabiliyormuyum
Manuel alışkınım daha kolay.BMW'nin M serisi videolarına bakmanı tavsiye ederim.bu gibi mesela.
Gel sana ön çeker araba vereyim yanlayabilcekmisin. Arka lastiğe mermer falan koyarsan anca atarsınBen sana traktör vereyeim sağ ve sol teker frenler farklı sabahtan akşama kadar yanla
Trabzona göre yarış pistiİstanbul da her yer dümdüzmü la .
ben ciddiydim traktör konusunda, fena yanlıyor.Manuel alışkınım daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gel sana ön çeker araba vereyim yanlayabilcekmisin. Arka lastiğe mermer falan koyarsan anca atarsın
Manuel diyecekler sevdiğinden değil cool gözükmek için manuel diyeceklerdir net.
ken block un kkullandığı araç yarı otomatik olarak kullanıyorAYNEN manuel olunca KEN BLOCKS oluyorlar