mustafak0
80+ Bronze
Dahası
İstanbul trafiğinde manuel seven insan manyaktır.
+14.viteste 7bin devirde giderken bir 3 çekip bütün motoru dagıtmamız yokmu
o konuda haklısın bir almanyada yaşasaydık mükkemel asfaltta sahip olurduk gerçi ülkemiz sürekli asfalt yapıyorda ne işe yarıyor merak ediyorumİstanbul trafiğinde manuel seven insan manyaktır.
iş olsun diyemi kırıp döküyorlar bir problem var diye mi bende anlamadım hocamo konuda haklısın bir almanyada yaşasaydık mükkemel asfaltta sahip olurduk gerçi ülkemiz sürekli asfalt yapıyorda ne işe yarıyor merak ediyorum
dünyada en fazla asfalt yapan ülke biziz soguk asfalt yapıyoruz oda fazla dayanmıyor sıcak asfalt lazım bize kalitesi yüksek olan asfalt sıcak asfalt hem dayanıklı hem uzun ömürlüiş olsun diyemi kırıp döküyorlar bir problem var diye mi bende anlamadım hocam
her 10 metrede bi açıp kapatıyorlar
ya hocam geçen hafta yol yopmışlar zift i bi doldurmuşlar her yere görsan havuz doldurmuşlar sanki neyse bisikletle dağa gitmiştim dönüşte zift i görmedim dibine gelince gördüm frene bestım yani iş işten geçti zift e bi girdim kaynar kaynar bacağıma sıçramazmı bisikletin altı full zift olmazmı neyse başladım orada acıdan ana a**at bağıra bağıra sövmeyedünyada en fazla asfalt yapan ülke biziz soguk asfalt yapıyoruz oda fazla dayanmıyor sıcak asfalt lazım bize kalitesi yüksek olan asfalt sıcak asfalt hem dayanıklı hem uzun ömürlü
yaylamın yolu bundan iyiya hocam geçen hafta yol yopmışlar zift i bi doldurmuşlar her yere görsan havuz doldurmuşlar sanki neyse bisikletle dağa gitmiştim dönüşte zift i görmedim dibine gelince gördüm frene bestım yani iş işten geçti zift e bi girdim kaynar kaynar bacağıma sıçramazmı bisikletin altı full zift olmazmı neyse başladım orada acıdan ana a**at bağıra bağıra sövmeye
yolu yapıyorlar yapıyorlar da ne yapıyorlar ben onu anlamıyorum biri açıklasın artık niye her 10 metrede bi yolun içinden geçiyorlar
ya hocam geçen hafta yol yopmışlar zift i bi doldurmuşlar her yere görsan havuz doldurmuşlar sanki neyse bisikletle dağa gitmiştim dönüşte zift i görmedim dibine gelince gördüm frene bestım yani iş işten geçti zift e bi girdim kaynar kaynar bacağıma sıçramazmı bisikletin altı full zift olmazmı neyse başladım orada acıdan ana a**at bağıra bağıra sövmeye
yolu yapıyorlar yapıyorlar da ne yapıyorlar ben onu anlamıyorum biri açıklasın artık niye her 10 metrede bi yolun içinden geçiyorlar
valla doğru dedinyaylamın yolu bundan iyi
bizim toprak çakıl karışık fakat daha düz yani okadarvalla doğru dedin
bizim memlekette ki toprak yol daha iyi