Neler Yeni

Manuel vites vs Otomatik vites

Redreyed

80+
Erkek adam manuel kullanir vitesi okşayıp tak tak diye 3e atamayacaksam niye araba aliyim

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
o konuda haklısın bir almanyada yaşasaydık mükkemel asfaltta sahip olurduk gerçi ülkemiz sürekli asfalt yapıyorda ne işe yarıyor merak ediyorum
iş olsun diyemi kırıp döküyorlar bir problem var diye mi bende anlamadım hocam
her 10 metrede bi açıp kapatıyorlar

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
iş olsun diyemi kırıp döküyorlar bir problem var diye mi bende anlamadım hocam
her 10 metrede bi açıp kapatıyorlar
dünyada en fazla asfalt yapan ülke biziz soguk asfalt yapıyoruz oda fazla dayanmıyor sıcak asfalt lazım bize kalitesi yüksek olan asfalt sıcak asfalt hem dayanıklı hem uzun ömürlü

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
dünyada en fazla asfalt yapan ülke biziz soguk asfalt yapıyoruz oda fazla dayanmıyor sıcak asfalt lazım bize kalitesi yüksek olan asfalt sıcak asfalt hem dayanıklı hem uzun ömürlü
ya hocam geçen hafta yol yopmışlar zift i bi doldurmuşlar her yere görsan havuz doldurmuşlar sanki neyse bisikletle dağa gitmiştim dönüşte zift i görmedim dibine gelince gördüm frene bestım yani iş işten geçti zift e bi girdim kaynar kaynar bacağıma sıçramazmı bisikletin altı full zift olmazmı neyse başladım orada acıdan ana a**at bağıra bağıra sövmeye

yolu yapıyorlar yapıyorlar da ne yapıyorlar ben onu anlamıyorum biri açıklasın artık niye her 10 metrede bi yolun içinden geçiyorlar

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
ya hocam geçen hafta yol yopmışlar zift i bi doldurmuşlar her yere görsan havuz doldurmuşlar sanki neyse bisikletle dağa gitmiştim dönüşte zift i görmedim dibine gelince gördüm frene bestım yani iş işten geçti zift e bi girdim kaynar kaynar bacağıma sıçramazmı bisikletin altı full zift olmazmı neyse başladım orada acıdan ana a**at bağıra bağıra sövmeye

yolu yapıyorlar yapıyorlar da ne yapıyorlar ben onu anlamıyorum biri açıklasın artık niye her 10 metrede bi yolun içinden geçiyorlar
yaylamın yolu bundan iyi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,888
İsim
.

Gülünmez ama güldüm:)
Yapacak bisey yok be kanka

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç