Neler Yeni

Ehliyet sınavım var tavsiye lazım

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Hocam niye kastın ki bu kadar ben sınavdan önce 40 dakika börekçide baktım 90 aldım aşırı kolay bir sınav zaten :)
Bilmediğimden değil, daha fazla bilgi öğrenmek istediğimden kasıyorum. Kaza yapınca da börekçiden bekleriz ilk yardımı sonra.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bilmediğimden değil, daha fazla bilgi öğrenmek istediğimden kasıyorum. Kaza yapınca da börekçiden bekleriz ilk yardımı sonra.
İlk yardım biliyorum hocam ben :) Zamanında kursuna gittim yani, fakat tabii ki fazladan bilgi göz çıkarmaz. Bu arada okumakla bitmiyor ilk yardım pratiğe gelince her şey daha zor.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Merhaba Arkadaşlar 1 hafta sonra ehliyet sınavı var ve hiç çalışmadım kursun verdiği 300 sayfalık ders kitabı var günde 6-7 saat çalışşam kazanabilirmiyim 2.olarak ehliyet sınavı zormu kolaymı ?
geçmiş yıllardaki soruları çöz 95 garanti
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanki trafiktekiler cok biliyor ehliyeti kasaptan alan dalıyor trafiğe bknz istanbul trafiği sexist davranmak istemem ama kadınlar sağına soluna bakmayı bilmeyen dayılar arabasına kıyamayan yanaşmaya korkan yolu ortalayan at kafaları bunlar standart starter pack trafikte sende bilmesen pek bişey artmaz yani kaynarsın arada

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
sanki trafiktekiler cok biliyor ehliyeti kasaptan alan dalıyor trafiğe bknz istanbul trafiği sexist davranmak istemem ama kadınlar sağına soluna bakmayı bilmeyen dayılar arabasına kıyamayan yanaşmaya korkan yolu ortalayan at kafaları bunlar standart starter pack trafikte sende bilmesen pek bişey artmaz yani kaynarsın arada
Yanlış düşünüyorsun. Herkes yavaş yavaş trafik adabını kazansa bunlar olmaz. Biz gayret edelim belki karşımızdakilerde yavaş yavaş öğrenirler.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

Yanlış düşünüyorsun. Herkes yavaş yavaş trafik adabını kazansa bunlar olmaz. Biz gayret edelim belki karşımızdakilerde yavaş yavaş öğrenirler.

[/QUOTE]
trafikte sıkıntı cıkaran kişiler bilmeyenler değil bak haşa benim onlara bi sözüm yok bilmiyor adam öğrenicek benim sözüm kendini bi halt sanıp oraya buraya dalıp millete sıkıntı yaratan tipler vurdum duymaz yobazlara yolunda dursa bişey yok araya kacıcam diye arkada yüzlerce araca fren attırıyor kafa basmıyor ki noldu 5 metre öteye gittin aferim diyorum sadece yanlıs olmasın ama arkadasımız da karsılasıcak bu durumla hazırlıklı olsun 50 yıldır böyle 50 yıl daha böyle olacak cünkü insanımız böyle emniyet şeriddinde ambulans gören arkasına girip devam eder yoluna kafa bu adamın

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan

trafikte sıkıntı cıkaran kişiler bilmeyenler değil bak haşa benim onlara bi sözüm yok bilmiyor adam öğrenicek benim sözüm kendini bi halt sanıp oraya buraya dalıp millete sıkıntı yaratan tipler vurdum duymaz yobazlara yolunda dursa bişey yok araya kacıcam diye arkada yüzlerce araca fren attırıyor kafa basmıyor ki noldu 5 metre öteye gittin aferim diyorum sadece yanlıs olmasın ama arkadasımız da karsılasıcak bu durumla hazırlıklı olsun 50 yıldır böyle 50 yıl daha böyle olacak cünkü insanımız böyle emniyet şeriddinde ambulans gören arkasına girip devam eder yoluna kafa bu adamın
[/QUOTE]
Eski kafayı boşverelim. Yeni nesil doğru düzgün öğrensin zamanla her şey rayına oturur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Uygunsuz davranış
yazılı sınav giricem hocam onu soruyorum kolaymı yoksa zormu diye 1 hafta kaldı hiç çalışmadım günde 6-7 saat çalışşam 300 sayfalık kitab bitermi bide kazanırmıyım ?
sanki sınav haftasına calısıyo soru cok komik
son 4 yılın sınavlarını çöz yeter
3 iq değilsen gecersin kalıyosan zaten trafige cıkma

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Merhaba Arkadaşlar 1 hafta sonra ehliyet sınavı var ve hiç çalışmadım kursun verdiği 300 sayfalık ders kitabı var günde 6-7 saat çalışşam kazanabilirmiyim 2.olarak ehliyet sınavı zormu kolaymı ?
Yazılı sınava çalışılacak çok bir şey yok zaten
Google play store'da Yazılı Ehliyeti soruları yazın Sarı Geyikli uygulamayı indirin
10 tane felan çıkmış sınavlardan çözün geçersiniz muhtemelen
300 sayfalık kitaptan çalışıp geçenle daha karşılaşmadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,026,458
Üyeler
162,691
Son üye
edipek