Arama sonuçları: *

1. kasadam87

Oyunlara harcanılan süreyi bu tür sosyal aktivitelere harcasak nasil olurdu?

O kadar etrafımızda sorun varken buna mı takıldın ? İnsanlar stres atmak için keyfi olarak zaman geçirebilir. İsterse amuda kalkıp kitap okur bence sorduğun soru şu zamanda kimsenin ilgilenmeyeceği bir soru
  2. kasadam87

Laptop Teknik Servis Sorunu

Arkadaşlar elimde 5 yılı dolduran dell marka laptop var. İşlemci Ghz'i oyunlarda kafasına göre düşüp fps drop oluşturduğundan dolayi servise vermek istiyorum. Garanti dolduğundan parası neyse tamirini yaptirmak icin dell teknik servisi aradım. Eleman 5 yıl dolduğu icin bakmıyoruz dedi. Bunu...
  3. kasadam87

KREDİ ÇEKİP CS KASA AÇMAK NE KADAR MANTIKLI? (10.000tl)

Krediyle çektiğin parayı sokak hayvanlarına mama , bakım için harcasan daha kazançlı o biçim.
  4. kasadam87

Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Sen kaç yaşındasın peki ? Kuzenine bir süre görüşmeyelim desen bir daha gelmez. Ayrıca niye kavga edilen yere birdaha geliyor?
  5. kasadam87

Senaryo gibi geldi sanki veya heyecandan tek solukta yazmışsın okurken güldüm 😁
  6. kasadam87

"." Kullanmanı şiddetle öneririm.
  7. kasadam87

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Kusura bakma ama baban adam değilmiş. Herşeyi hakediyor vur gitsin.
  8. kasadam87

İlişkim Ne Olacak Bu Şekilde mi Gidecek?

Kıskanması bir yere haklı ama sen yüz vermeyi abartmış yanlış yol tutmuşsun be kral.
  9. kasadam87

Sorular Çalınmış Hashtagı

Videoyu izlemeden söyleyeyim. Kesinlikle prim kasıp izlenmek için çekmistir videoyu. Artik bu tarz boş insanlara alıştık.
  10. kasadam87

Tanrı Sizce Var mıdır ?

'' O ' nu gözler idrak edemez. Fakat O, gözleri idrak eder '' ( el-En'âm 6/103) meâlindeki âyet, Allah 'ın duyularla doğrudan doğruya idrak edilemeyeceğini bildirir. Fakat duyular Allah 'ı tanıyacak olan akla, gönüle ve kalbe malzeme temin ederler. Bu malzeme de yaratılmış olan herşeydir...
  11. kasadam87

Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun

GARA Operasyonunda Şehit edilen tüm vatandaşlarımıza Allah ' tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
Geri