İlişkim Ne Olacak Bu Şekilde mi Gidecek?

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman suçlu olmasam bile suçlu konumuna düşüyorum kız arkadaşlar ve erkek arkadaşlarla beraber bursa uludağa tatile gidicektik ona kızdı niye kızlarla gidiyosun dedi dedim ki sen istemiyosan gitmem rahatsız olduysan gitmem barışmadı kızdı küstü ve genel olarak ben suçlu olmasam bile dayanamayıp gene ben yazıyorum gönlünü alıyorum ama artık böyle yapmak istemiyorum çok yoruldum

Seni kısıtlayan biriyle sevgili olunmaz dostum, ilerde belki evlendin seni hanımcı yapar aman aman :d

Git tatiline dağıt kafanı uğraşılmaz

Kıskanması bir yere haklı ama sen yüz vermeyi abartmış yanlış yol tutmuşsun be kral.

Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman suçlu olmasam bile suçlu konumuna düşüyorum kız arkadaşlar ve erkek arkadaşlarla beraber bursa uludağa tatile gidicektik ona kızdı niye kızlarla gidiyosun dedi dedim ki sen istemiyosan gitmem rahatsız olduysan gitmem barışmadı kızdı küstü ve genel olarak ben suçlu olmasam bile dayanamayıp gene ben yazıyorum gönlünü alıyorum ama artık böyle yapmak istemiyorum çok yoruldum
Ona onun her istediğini yapmayacağını ve kendi hayatını yönetemeyeceğini söyle ve bunları yapmaya devam edersen ilişkiyi bitiririz de.

Kızın yaşı 15-17 aralığın da mı?

2 seçenegin var
1. köle gibi dediklerini yapmaya devam edeceksin
2. takmayıp istediğini yapacaksın
ben 2. yi seçerdim, sürekli onun dediği mi olacak
3 seçenek var, o 2si doğru ama 3. şu :

3. Ona derdini anlatacak ve eğer bu şeyi tekrar tekrar yaparsa ilişkiyi bitiriz demeli.

Kanka takma onu keyfine bak zaten seni seviyorsa ne olsa bile senden ayrılmaz zaten.Hemde onu denemiş olursun

Klasik türk kızı işte kıskanç.
Kanka bak söylüyorum uzaklaş ondan böyle kıskançlık sabır ırakmaz.
İlerde sokakta yürürken kasiyer kız olunca ve ondan para üstü alsan bile kıskanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri