Oyunlara harcanılan süreyi bu tür sosyal aktivitelere harcasak nasil olurdu?

Simdi düsündum ornegin herhangi bir oyunda 3 4 bin saati olanlar var. İyi bir aimi oluyor.

Şimdide 3000 4000 saat piano çalmış keman calmis yada farkli bir alanda ugrasmis birini düsünün. Sizce nasıl
3 4 bin saat oyun oynayarak çok zaman öldürdük ama bence yapmamız gereken görevleri yaptıktan sonra kontrollü oyun'un yararları var. FPS gibi Oyunlar, Göz-Beyin koordinasyonunu, Strateji oyunları Planlamayı, Yarıs oyunları refleksleri gelistiriyor, gibi.

3 4 bin saat oyun oynayarak çok zaman öldürdük ama bence yapmamız gereken görevleri yaptıktan sonra kontrollü oyun'un yararları var. FPS gibi Oyunlar, Göz-Beyin koordinasyonunu, Strateji oyunları Planlamayı, Yarıs oyunları refleksleri gelistiriyor, gibi.
Bunu istediğin kişiye anlat karşı olduğu sürece aynı fikre gelmez.

harika olurdu zaman zaman düşündüğüm bişey bu. günde 3-4 saat instagram tiktok bakacağına dil öğrensen 3-4 dil bilirdin herhalde. inanılmaz zaman yiyor şu tezekler

Simdi düsündum ornegin herhangi bir oyunda 3 4 bin saati olanlar var. İyi bir aimi oluyor.

Şimdide 3000 4000 saat piano çalmış keman calmis yada farkli bir alanda ugrasmis birini düsünün. Sizce nasıl

7000 saat kuralı vardır. Uygulanabilir. Müzik aletini böyle bir düzene oturtmak kolay olmaz belki ama farklı aktivitelerde işe yarar. Saat 22:00'de apartman dairesinde çello pratiği yapmak insanları rahatsız edebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.

Herkesin zevk aldığı şey ayrı isteyen istediği şeye 3k saat verir

Geri