Arama sonuçları: *

1. K

Araba alma hakkında?

Biriktir al hocam kazasız olmasına dikkat et o fiyata dolu pejo var ama ben pejo önermiyorum motor sagligi iyi olsun biya o yasta illaki olacak ta agir bi kazasi felan olmasın binilir gün gelir 500 lüğe gecilir ama etmeyecek arabalara para vermeyin 1 tofas grubu :) parcasi bol ustasi bol reno...
  2. K

Rks mi küba mı alinir

Peki ya + sı ne olur
  3. K

Rks mi küba mı alinir

125cc scooter tarzi alacam ama fiyat farkı var 5k kadar hangi marka alınır
  4. K

Yatırım yapacak olsaydınız nereye yapardınız?

Yatırım tavsiyesi değildir
  5. K

herkese msü sınavında başarılar dilerim!

6 yıl öncekine girmiştim kolay olur msü başarılar diliyorum arkadaşlar
  6. K

Üniversite hakkında..

Geç kaldım diye düşünme ben 4 yıl üni bitirdim üstüne 2 yıl daha yukseklisans yapiyorum 23 yaşındayım okumanın yaşı yoktur hala okul okuyan 30 yaşında insanlar var sen ne yapacağına hangi yoldan ilerleyeceğine karar ver gerisini düşünme 1 yıl kaybedersin ama 1 yılda etrafinda hicbir şey...
  7. K

boyum 1.62 doktora gitmelimiyim

Doktora gidip ne yapacaksın az daha bekle uzarsin daha küçüksün kim diyor daha uzamazsin diye :)
  8. K

kol kıllarını almak erkeklik dışı mı?

Kafana göre takıl ister al ister alma
  9. K

Dine inananlar neden inanıyor/inanmayanlar neden inanmıyor

Birileri sorgulasın diye :)
  10. K

Kırmızı şarap zararlı mı?

Şarap içip kusuyorsaniz siz bir daha içmeyin
  11. K

2 senelik üniversite bölümü

Kafana göre aga hangisinde mutlu olacaksan
  12. K

Kırmızı şarap kafa yapar mı?

18 inden büyüksen sadece tavsiye verebilirim
  13. K

Burger King fish Royale yenir mi?

Bilmiyorum ki karnım aç şuan
  14. K

Kimde hangi grafik kartı var?

4060 16gb lik ve rx6600 oda AMD
  15. K

Şampuanlanarak gusül alma

Evet şu akışkandır merak etme kabul olur tabii ki kafanı da dert etme fazla yikamana gerek yok önemli olan niyet hocam
  16. K

Dişim ağrıyor ölücem yardım

Disciye git antibiyotik felan verir heralde çürük çarık yoksa ama senin bilmediğin gizli bir çürük de olabilir
  17. K

Organlarımı bağışlamak istiyorum

Size daha bilimsel bir açıklama için Erciyes universitesinden bir yazı alintiladim ... Kadavradan organ nakli dediğimiz zaman, kalbi durmuş bir insandan söz etmiyoruz. Yani evinde ya da kaza mahallinde veya deprem veya afet bölgelerinde kalbi durmuş ve döndürülememiş bir insanın organları organ...
  18. K

Arkadaş ortamım yok/Sevgilim yok/Ben nerede hata yapıyorum? Abi tavsiyesi lazım

Hangi sehirdesin gel disari çıkalım :) Biraz özgüven eksikliği mi var acaba konuşurken çekinme yeni insanlarla tanisabilirsin ama abartmadan :) sosyallik kazandır kendine
  19. K

Organlarımı bağışlamak istiyorum

Ondan değil senin organlarını alabilmeleri için hastanede ölmen lazım :) yani bitkisel hayatta olacaksın da sonra zaten kurtuluşun yok diyelim o zaman senin organları bir güzel alırlar ama atıyorum evde öldün kaldın işte o zaman senin organlar bir işe yaramaz ( biyoloğum) 1707933933 Bu arada...
Top Bottom