Neler Yeni

Dişim ağrıyor ölücem yardım

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Dişlerimde çürük çarık yok hiç bişey yok sapa sağlam ama yattığımdan beri ağrıyor kıvranıyorum yatakta ne yapmam lazım?Şu geçsin yarın gariban sevindiricem bi tane.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

The Semih

80+ Gold
Dişlerimde çürük çarık yok hiç bişey yok sapa sağlam ama yattığımdan beri ağrıyor kıvranıyorum yatakta ne yapmam lazım?Şu geçsin yarın gariban sevindiricem bi tane.
Suya tuz karıştır sonra çalkala tükür.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Hangi dişin knk eger tahminim dogru ise o

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
Müslüman isen dua okuyabilirsin ):
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun umarım şuan iyisindir

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Disciye git antibiyotik felan verir heralde çürük çarık yoksa ama senin bilmediğin gizli bir çürük de olabilir

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
hocam ani durumlarda yapacağın tek şey ağrı kesici ile iltihap kurutucu atmak onun haricinde gün içerisinde kesinlikle bir dişçiye gidin. diş işi şakaya gelmez. bekleyeyim geçer demeyin geçmiyor 1 kere ağrıdıysa hep ağrır o diş.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Cengiz
Sende hergün sorun ihtiyar bu ne LAMSLSMSLAKSLA Bir Gün Diş Ağrısı Bir Gün Sigara Bırakma Manit İçin Bu Ne Oğlum Ksmslsnslszmlznzka

venturziled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
efe
20lik dişler çıkıyor olabilir benimde geçen ay ağrımıştı çürük falan yok 20lik dişler çıkıyormuş doktora gidince öğrendim

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hangi dişin ağrıyor ?
Alt sol tarafta bi tane

Sende hergün sorun ihtiyar bu ne LAMSLSMSLAKSLA Bir Gün Diş Ağrısı Bir Gün Sigara Bırakma Manit İçin Bu Ne Oğlum Ksmslsnslszmlznzka
Böyle hayata kadere sokiyim bitmiyo dert

Hangi dişin knk eger tahminim dogru ise o
ne tahminj

grasdiyas

80+ Silver
Apranax kullan kesmezse dolarex kullanırsın sinüzit enfeksiyonu olabilir bende dişim ağrıyor sanıyordum ama alt dişin ağrıyor ankarada yaşıyorsan hacettepe acil e git yada özelde uyuştursunlar popodan iğnede olur

Top Bottom