Neler Yeni

Kırmızı şarap zararlı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
Az önce 750ML içip kustum. Sarhoşluk etkisiyle yazıyorum. Özür dilerim midenizi bulandırdıysam. 3. Alkol deneyimim. Bunun etkisi ne kadar sürer ve zararı nedir? Faydası var mıdır?
(Not: Alkol dostunuz değildir, içmeyin, içirmeyin.) Yazım yanlışım varsa özür dilerim moderatör arkadaşlardan.

kırmızışarapp

80+ Silver
Şarap zevkle içilir evlat. Sen en iyisi içme xd

III.Osman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sait Abi
ben kırmızı şarap bitirdiğimde ( bir şişe ). Evin içinde balık dansı yapıyordum en son. Rahat 3-4 saat kustum. Adam gibi içeceksen çok bir sıkıntı olmaz.

KlausM

80+ Silver
Değerli @halilibrahim_ kardeşim son zamanlarda çok alkol tüketiyorsun üstlelik alkol almaya daha yeni yeni başlamışsın, çok hızlı gidiyorsun biraz yavaşlaman dileği ile...

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Belirli aralıklarla belirli dozlarda alkolün vücuda yararı var ancak sarhoş olacak kadar içmek veya kusacak kadar içmek kesinlikle zararlı. Alkol dozunu kaçırdığınızda böbrek, karaciğer, beyin, mide, bağırsak ve abdomende kalıcı hasara sebebiyet verebilir. Arada sırada abartmadığın müddetçe zararı olmaz

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Yok sifa kaynagi (!)

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Belirli aralıklarla belirli dozlarda alkolün vücuda yararı var ancak sarhoş olacak kadar içmek veya kusacak kadar içmek kesinlikle zararlı. Alkol dozunu kaçırdığınızda böbrek, karaciğer, beyin, mide, bağırsak ve abdomende kalıcı hasara sebebiyet verebilir. Arada sırada abartmadığın müddetçe zararı olmaz
ve sarhoş olacak kadar içmek günah.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Şarap içip kusuyorsaniz siz bir daha içmeyin

kırmızışarapp

80+ Silver
@kırmızışarapp zararlı misin !

Diğer tarafı dusunmuyorsan iç
Bir şeyi tadında zevkinde yapınca hiçbir zararı yok. Tanrı'nın da ne içtiğimi düşüneceğini sanmıyorum. Dinler insanları manipüle etme aracından başka bir şey değil. İnanmak için bir şeylere bağlanmaya gerek yok. Yaratıcıya inanmak ve iyi bir insan olmak benim için yeterli geliyor. Sizi bilemem ama yine de insanların inançlarına her zaman saygı duyarım.

Top Bottom