Kırmızı şarap zararlı mı?

Reaksiyon skoru
95
Az önce 750ML içip kustum. Sarhoşluk etkisiyle yazıyorum. Özür dilerim midenizi bulandırdıysam. 3. Alkol deneyimim. Bunun etkisi ne kadar sürer ve zararı nedir? Faydası var mıdır?
(Not: Alkol dostunuz değildir, içmeyin, içirmeyin.) Yazım yanlışım varsa özür dilerim moderatör arkadaşlardan.

Şarap zevkle içilir evlat. Sen en iyisi içme xd

ben kırmızı şarap bitirdiğimde ( bir şişe ). Evin içinde balık dansı yapıyordum en son. Rahat 3-4 saat kustum. Adam gibi içeceksen çok bir sıkıntı olmaz.

Değerli @halilibrahim_ kardeşim son zamanlarda çok alkol tüketiyorsun üstlelik alkol almaya daha yeni yeni başlamışsın, çok hızlı gidiyorsun biraz yavaşlaman dileği ile...

Belirli aralıklarla belirli dozlarda alkolün vücuda yararı var ancak sarhoş olacak kadar içmek veya kusacak kadar içmek kesinlikle zararlı. Alkol dozunu kaçırdığınızda böbrek, karaciğer, beyin, mide, bağırsak ve abdomende kalıcı hasara sebebiyet verebilir. Arada sırada abartmadığın müddetçe zararı olmaz

Yok sifa kaynagi (!)

Belirli aralıklarla belirli dozlarda alkolün vücuda yararı var ancak sarhoş olacak kadar içmek veya kusacak kadar içmek kesinlikle zararlı. Alkol dozunu kaçırdığınızda böbrek, karaciğer, beyin, mide, bağırsak ve abdomende kalıcı hasara sebebiyet verebilir. Arada sırada abartmadığın müddetçe zararı olmaz
ve sarhoş olacak kadar içmek günah.

@kırmızışarapp zararlı misin !

Diğer tarafı dusunmuyorsan iç
Bir şeyi tadında zevkinde yapınca hiçbir zararı yok. Tanrı'nın da ne içtiğimi düşüneceğini sanmıyorum. Dinler insanları manipüle etme aracından başka bir şey değil. İnanmak için bir şeylere bağlanmaya gerek yok. Yaratıcıya inanmak ve iyi bir insan olmak benim için yeterli geliyor. Sizi bilemem ama yine de insanların inançlarına her zaman saygı duyarım.

Geri