Arama sonuçları: *

1. loewry

Iphone cihazı android kablo ile pc bağlamak

mobil verimi kullanmak için masaüstü bilgisayarıma bağlayacağım telefonu. kasamda type c olmadığı için eski tip android kablosuyla bağlayacağım bir tarafı usb olan kablolardan bahsediyorum. telefonumu yavaşta olsa sarj ediyor kasaya bağlayınca. zarar verirmi kablo telefona
  2. loewry

İphone telefonu bilgisayara bağlama

wifi yok hocam orada işte
  3. loewry

hocam nasıl bağlayabilirim öğretirseniz çok sevinirim bulamadım pc de wifi kısmı yok windows 11
  4. loewry

Wifi masaüstünde gözükmüyor

Masaüstü bilgisayarımda windows 11 pro kurulu. iphone telefonumdan mobil veri paylaşmak istiyorum fakat wifi ile alakalı hiçbirşey bulamadım bilgisayarda. kablo harici bağlanamıyor muyum?
  5. loewry

Wifi ile ping sorunu olurmu? Birde anakartımda wifi yok
  6. loewry

Evdeki internette sorun olduğu için valorantta paket kaybı yaşıyorum. Önceki cihazım samsung olduğu için usb kabloyla bağlıyordum ve mobil veri kullanıyodum. Fakat iphone type c olduğu için bunu yapabilmem mümkün durmuyor. Bir şekilde bağlanabilirmiyim? Şunuda belirteyim telefonumun girişi type...
  7. loewry

Valorant paket kaybı sorunu

Yıllardır ne yaptıysam düzeltemediğim bir sorun. Valorant'ın desteğinden istenilen ayarları yaptım, yine de düzelmedi. Normal oyunu rahatsız edecek derecede bir sorun yaşamıyorum. Sorunum şöyle, örneğin Jett ile dash atıyorum bir yere 2 kere dash atma sesi geliyor orada bir lag diyeceğimiz bir...
  8. loewry

Hiq Alpha t-man deneyim

Evet idman öncesi 4gr alıyorum güzel pump etkisi yaratıyor
  9. loewry

Hiq Alpha t-man deneyim

Biliyorum zaten deneyimlemek adına aldım. Maddi sıkıntım yok. Bir daha almam zaten büyük ihtimal ile bir etki görmezsem.
  10. loewry

Hiq Alpha t-man deneyim

Ben %10 bile olsa etkisinin olacağını düşünüyorum
  11. loewry

Hiq Alpha t-man deneyim

Testo taylan adına çıkarılmış bir ürün sanırsam. İçindeki doğal testesteron üretmesine destek oluyormuş. Testo taylanın dediğine göre haftalık 30-35 x testo üretiyosanız. Bu ürünün desteğiyle haftalık 40-45 oluyormuş anladığım kadarıyla. 2 haftalık kullanım sonrası yine buraya yazarım içeriğini...
  12. loewry

Whey protein içeceği alınır mı

Alınır ben içiyorum akşamları keyfine güzel gidiyor
  13. loewry

Bulkta kardiyo nasıl olmalı

Amaç zaten minimum tutmak. 1 ayda yaklaşık 4.5 kg verdim haliyle ağırlıklarım az bi miktar düştü fakat kilo farkıyla ve yağ kaybıyla alakalı geldi çünkü 1 ayda derimde ciddi incelme oldu damarlanma arttı belirginleşti şimdi kütle zamanı
  14. loewry

Bulkta kardiyo nasıl olmalı

Lütfen bilinçsiz kişiler yorum yapmasın. 1 aylık sıkı cut ardına 3 aylık bulk hedefim var. Başladım bugünden itibaren. Normalde 25 dk koşu bandı eğimli yürüyüş ve 25 dk kondisyon bisikleti yapıyordum. Bulkta bukadar gereksiz buluyorum. Ama yinede derinin su toplamasını istemediğim için kardiyo...
  15. loewry

Bulk dönemi tavsiyesi

Merhabalar yaş 16. Güncel kilo 74. Yağ oranım yaklaşık 14 falan. 1 aydır cuttayım 79kg dan düştüm. Ağırlıklarım biraz düştü. Kalori açığı yüzündendir. Artık bulka girmeyi düşünüyorum. Fakat önümüz sınav haftası 4-5 gün gitmeyeceğim idmana. Sizce şimdiden gireyimmi bulka yoksa. Haftaya mı...
  16. loewry

Mk677 orjinal sahte nasıl ayırt edilir?

Merhabalar instagramda Eyk fitness diye bir bodybuilder var. Tanıyosunuzdur zaten. Mk677 satıyor, yurtdışından tedarik ediyormuş. Sadece mk değil diğer sarmslarda var. Nasıl ettiğini bilmiyorum ama yani öneçıkanlarda birsürü geridönüş var ürünü alıp kullananlardan. Baya bi alıp faydasını gören...
  17. loewry

Mk 677 için tavsiyeler

Hocam ağır bir ilaç olduğunu pek düşünmüyorum nedeni ise yaptığı tek şey büyüme hormonu üretimi için beyine sürekli uyarı göndermesi bence bununda böbreklere zarar vereceğini düşünmüyorum yani. Doktora danışın derken ne konuda dediniz bilmiyorum ama herhangi bir böbrek problemim yok kan...
  18. loewry

Mk 677 için tavsiyeler

Öncelikle bu ürün hakkında çok bilgisi olmayanlar yazmasın yok bilmem hormon bozar pct yap falan diyecekler gelmesin mümkünse çünkü harbiden tavsiye almak istiyorum. Yaş 17 diyelim. Yağ oranım 13-14 civarlarında. Sağlam bir diyetle bayağı düşürdüm, daha 2 hafta daha diyette olacağım. Güncel...
  19. loewry

Kaslı bir adam vs sıradan insan

Haklısınız hocam kavgada bodybuilding eğer aşırı kütleli değilsen işe yarayabiliyor bence örnek vereyim 75 kg yim kalıplıyım normal genetik olarakda güçlü birisi olduğum için şuan extra güçlü olduğumu düşünüyorum gym sayesinde güreş şeklinde kalıbımı kullanmayı başarabilirsem işe yarayabilir...
  20. loewry

Kaslı bir adam vs sıradan insan

doğrudur hocam peki avantajım olur mu genelde dayanıklı biriyim yani sadece kasla alakası yok bodybuildingden öncede 2 kişiyle falan güreş yapabiliyodum vucut dengem falan olsun sağlam yani o yüzden söyledim bodybuilding ilede bunu takviyelemiş olurmuyum onu anlamak istedim
Top Bottom