Arama sonuçları: *

1. loewry

Ayt mat vs tyt mat zorluk

Beyler son sınıf öğrencisiyim. Okul yüzünden dershane falan yok. Fazla temelimde yok. Sayısalım şuan tyt soru bankası cözüyorum özellikle paragraf ve matematik. Bu sene için beklentim yok ztn maksat boş girmemek. Tyt matematikde 8.sınıfdan kalma falan özel dersten dolayı iyi bir temel sayesinde...
  2. loewry

Shopier forma mağazası

Beyler Gareth bale prime madrid forması almak istiyorum. Fakat bulamadım bir türlü. Forma satan güvenilir shopier mağazası instagram sayfası vb bilen varmı?
  3. loewry

İlişki hakkında tavsiyeler

Orasını bilemiyorum ama çok öyle bir tip durmuyor davranışlarından konuşmasından iyi biri olduğu anlaşılıyor. Öyle ortamcı bir kızda değil çevresi kücük
  4. loewry

İlişki hakkında tavsiyeler

Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay...
  5. loewry

Sevgili nasıl yapılır yardım

Bu yaşta yapılan ilişkilerin çoğu gördüğüm kadarıyla 2-4 hafta süren evcilik oyunu
  6. loewry

Filim ve dizi, katil yalvaran adamı öldürünce ölen adama sempati duyuyormusunuz?

Teroristle pazarlık yapılmaz sıkarsın kafasına atarsın
  7. loewry

Sevgiliyle Oynanmalık Mobil Oyun Önerir Misiniz?

Ark survival
  8. loewry

KENDİNİZE KATTIĞINIZ EN İYİ ŞEY

Ergenlik çağımda gelişimimi berbat geçirirken pandemiden dolayı vb gym başlamak oldu. Hem 15 li gelişim yaşlarım çok daha verimli geçti hem. Yüzüm gözüm oturdu daha kaliteli cildim oldu. Özgüvenim arttı, iyiki başlamışım erken yaşta
  9. loewry

O Zamanları Hatırlayabilir Mi?

Valla ben 18 yaşımayım kesik kesik 5-6 yaşlarımı hatırlıyorum. 7-8 yaşında yaşadığım önemli olayları hatırlıyorum. 2001 doğumlu biri 2005 i hatırlamaz 2007ve sonrası hatırlanmaya başlanır anca
  10. loewry

Yks için bölüm tavsiyeleri

İnşaat bitirmeyimi önerirsin yani, mantıklı aslında malzemelerinide kendi şirketimden satar projeyi de. Hallederiz🤣
  11. loewry

Babamın dediği zaten öyle 150-200k yapsam makine mühendisliği yazıp bititrsem bile en azından fabrikada iki makine kontrolü cebine para giriyor diyo. Şirketten bağımsız gelirim olsun kafasında sanırım birazda. 1 sene dershaenye gideyim mezuna kalıp okulla yapamam çünkü deneyeceğim gelen...
  12. loewry

Yazılım konusunda ne diyorsun bana önü açık bir bölüm lazım yazılımıda çok severim ilgiliyim komik gelebilir ama robloxta falan çok script ile uğraştık 100k tl yakın para kazandık o oyundan script sayesinde. Belki gelir yazılım ücretli vb olsada seve seve okurum zevkle, işin zor kısmıda şu işte...
  13. loewry

Yok hocam adanalıyız, inşşat demiri satıyoruz şirketimiz var babam okumazsan başını beklersin. Mantığında söylüyor. Ama istiyorki özelden falan mühendislik bitir diploman olsun. İmza atmaya para alıyolar mühendis imzası olmadan ev cıkamazlar diyor. O yönle bakıyor aslında hayalim özelden falan...
  14. loewry

Evden ayrilma karari aldım

Aile içinde olur böyle şeyler bence ayrılmak gideri artırır hemde anneni daha çok üzer yorar gibi. Evde bir erkek lazımdır hep, yarı zamanla bir iş yapabilirsin bizim spor salonu mesela üni hazırlanan öğrencilerden antrönör alıyordu akşam 5ile-11 arası 10k maaş veriyolar ama 6 saat çalışıyosun...
  15. loewry

Neden Sevgilim Olmuyor?

Orası sende bitiyor kral, sohbetini beğenmemiştir veya davranısını her kız farklı bilemeyiz. Dediğim gibi bir aktiviten olsun iş harici illaki daha cok kız ile tanışırsın
  16. loewry

Neden Sevgilim Olmuyor?

Dostum cevap sende zaten ağzınla söylemişsin evden işe işten eve yaparsan vahiylemi kızla konuşacaksın. Spor salonuna gidebilirsin hem kişisel gelişim hem sosyalleşme adına veya arkadaşlarınla kafelerde oturabilirsin illa kız için değil zaman geçirir sohbet akar belki hoşuna giden kız olur...
  17. loewry

Yok hocam o bölümlere gerek yok, ya özel mühendislik falan yada açıktan ticaret falan bitiririm bizim şirketten çalışmaya devam ederim.
  18. loewry

inşallah hocam 250-350 arası bir şey gelse özel vb karışık bi inşaat mühendisliği hedefim
  19. loewry

Kıyaslamak ne kadar doğru bilmem ama ortaokul 6-7. Sınıf pandemide sadece oyun oynadım, 8. Sınıfta ailem dershane yazdırdı 2 senein sonunda ilk defa okul yüzü gördüğüm sene. Okul + dershane kombosu yapıyodum test falan 1 gram çözmüyodum. Lgs ye son 3 ay kala matematikden özel ders aldım haftada...
  20. loewry

Birşeyler yaparız ozaman
Geri