Neden Sevgilim Olmuyor?

roat

80+
Reaksiyon skoru
13
18 yaşındayım, okul okumuyorum (10. sınıfta bıraktım, açıktan okuyorum) esnafım (babamın dükkanında) kız çevrem yok ortalamanın üstü tipim var, param çok şükür var. İnstagramda 24 takipçim var çevrem geniş ama gereksiz insanlar yok. Sigara, alkol ve kumar kesinlikle yok cafe sinema vb tarzı etkinlikler yok Kız avlamak için Avmlerde cafelerde cirit atmıyorum, evden dükkana dükkandan eve, arkadaş çevrem temiz ama sevgilim olmuyor NEDEN? ve eklemek istedim, sevgili adayı seçerken bana benzemesine çok önem gösteriyorum, benim gibi az takipcili çok sosyal olmayan asosyalda olmayan ve özellikle erkek çevresi arkadaşı olmayan bi kız bulmaya çalışıyorum + olarak beni isteyen 2 kız oldu fakat ortam ve yaşamlarından dolayı istemedim.

18 yaşındayım, okul okumuyorum (10. sınıfta bıraktım, açıktan okuyorum) esnafım (babamın dükkanında) kız çevrem yok ortalamanın üstü tipim var, param çok şükür var. İnstagramda 24 takipçim var çevrem geniş ama gereksiz insanlar yok. Sigara, alkol ve kumar kesinlikle yok cafe sinema vb tarzı etkinlikler yok Kız avlamak için Avmlerde cafelerde cirit atmıyorum, evden dükkana dükkandan eve, arkadaş çevrem temiz ama sevgilim olmuyor NEDEN? ve eklemek istedim, sevgili adayı seçerken bana benzemesine çok önem gösteriyorum, benim gibi az takipcili çok sosyal olmayan asosyalda olmayan ve özellikle erkek çevresi arkadaşı olmayan bi kız bulmaya çalışıyorum + olarak beni isteyen 2 kız oldu fakat ortam ve yaşamlarından dolayı istemedim.
Dostum cevap sende zaten ağzınla söylemişsin evden işe işten eve yaparsan vahiylemi kızla konuşacaksın. Spor salonuna gidebilirsin hem kişisel gelişim hem sosyalleşme adına veya arkadaşlarınla kafelerde oturabilirsin illa kız için değil zaman geçirir sohbet akar belki hoşuna giden kız olur instasınıda alırsın

okula gitmedigin icin en buyuk sosyal cevre kurma potansiyelini kaybetmissin okul disi aktivitelerle sosyal cevre kurmaya calisman lazim

Dostum cevap sende zaten ağzınla söylemişsin evden işe işten eve yaparsan vahiylemi kızla konuşacaksın. Spor salonuna gidebilirsin hem kişisel gelişim hem sosyalleşme adına veya arkadaşlarınla kafelerde oturabilirsin illa kız için değil zaman geçirir sohbet akar belki hoşuna giden kız olur instasınıda alırsın
hayır zaten kızlarla konuşuyorum ama bir şey oluyor kız takipten çıkıyor soğuk yapıyor reddediyor, hani istek atıyorum geri dönüş yok ve ben namaz kıldıktan sonra allahtan kız konusunda hep hayırlısı için dua ettim, bazende düşünüyorum acaba sevgilimin olmaması hayır mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okula gitmedigin icin en buyuk sosyal cevre kurma potansiyelini kaybetmissin okul disi aktivitelerle sosyal cevre kurmaya calisman lazim
evet haklısın da bende işte kızlara istek atıyorum yazıyorum şu bu falan adım atıyorum yani ve az öncede diğer arkadaşa dediğim gibi dua ederken kız konusunda hayırlısı bu mu diye düşünüyorum

hayır zaten kızlarla konuşuyorum ama bir şey oluyor kız takipten çıkıyor soğuk yapıyor reddediyor, hani istek atıyorum geri dönüş yok ve ben namaz kıldıktan sonra allahtan kız konusunda hep hayırlısı için dua ettim, bazende düşünüyorum acaba sevgilimin olmaması hayır mı diye
Orası sende bitiyor kral, sohbetini beğenmemiştir veya davranısını her kız farklı bilemeyiz. Dediğim gibi bir aktiviten olsun iş harici illaki daha cok kız ile tanışırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: roat
Bu donemde sevgili insani bitirir gibi. Nasipse evlenirsin, zamana birak. Cok fazla sevgili olup evlenmek istemeyen tip var. Ekstra yollara basvurmanin gerekliligi yok.

Pat diye sevgili bulacaksın diye bir şey yok ekstra olarak isteklerinde var.
İstemeyenlerde olacak illaki. Nasıl olsa kesin olacak işler değil bunlar.

Ne bekliyorsun ki bir kızın sana asılmasını mı? Beğendi isen sen adım atacaksın. Ama artık kızlar sosyal çocukları seviyor seninle foto çekinip ınsta atamaz. Nesli tükenmekte olan bir gruptan kız aradığın için işin zor.

Ne bekliyorsun ki bir kızın sana asılmasını mı? Beğendi isen sen adım atacaksın. Ama artık kızlar sosyal çocukları seviyor seninle foto çekinip ınsta atamaz. Nesli tükenmekte olan bir gruptan kız aradığın için işin zor.
sende haklısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pat diye sevgili bulacaksın diye bir şey yok ekstra olarak isteklerinde var.
İstemeyenlerde olacak illaki. Nasıl olsa kesin olacak işler değil bunlar.
isteklerim aman aman istekler değil, yok sarışın olsun yok mavi gözlü olsun gibi istekler değil kendim gibi düzgün sayılabilicek bir kız arıyorum

isteklerim aman aman istekler değil, yok sarışın olsun yok mavi gözlü olsun gibi istekler değil kendim gibi düzgün sayılabilicek bir kız arıyorum
Niye arıyorsun? Daha 18 yaşındasın şu sevgili işini bir zorunlulukmuş gibi düşünmeyi bırakman lazım. 2-3 Erkek arkadaşınla haftada 1-2 kere gez konuş bence bu çok daha mutlu vakit geçirmeni sağlar. Sarşın, mavi gözlü vs. Güzel bir kız Beklentin de yoksa 18 yaşında neyin beklentisindesin?

İnsanları oldukları gibi kabullenmeyi öğren. Kendini yaratıcı yerine koymayı bırak. Senin için tornadan kız çıkartamayız. Burası erkek kaynıyor zaten. Kız bulamazsın.

Evden dükkana dükkandan eve nasıl kız bulacan okul yok diyon kafe avmlerde falanda cirit atmıyom kurslara falanda gitmiyon demek aşşırı normal ozaman kendi sorunun cevabını kendin vermişin çok istiyorsan değiştircen hayatını ev dükkan dükkan ev olmuycak ve sanada benzeyecek ne demek herkesin karakteri farklıdır senle sevgili olupta erkek çevresi olan kız zaten orspudur ora ayrı

Geri