Arama sonuçları: *

1. noyan123

Askerlik tecili hakkında

Sınırın zaten 27 yaşına kadar meslek lisesinle yapsan 27 aöf ile yapsan 27 yaşına kadar 28 yaşında zorunlu gitmek zorundasın. Okulun attığı 2 sene var birde kendi hakkın var sebebsiz erteleme 2 sene
  2. noyan123

Bedelli askerlik yapmali miyim?

Gelirin ve işin düzgün ise hiç bozma bedelli git.
  3. noyan123

Muhabbet Kuşlarım Alışır mı?

Ayrı ayrı aldığından belli olmuyor, hiç alışmayıp sadece arkadaş gibi takılır ama kıskanır. Genelde eş seçimlerini götürüp yapmak mantıklı olandır orada kuş kendi seçer ve bu seçme olayın uzun sürek bir şey değildir genelde 10-15dk olur.
  4. noyan123

Anime izleyenler eşcinsel mi?

En olgun ve erkekler burada yorum yapmışlar krallar
  5. noyan123

Yurt dışına gidip üniversiteyi bırakmalı mıyım?

Mezun olduktan sonrada gitme fırsatın var ise bitir öyle git orada mühendislik yapabilirsen çok güzel bir hayatın olur.
  6. noyan123

Ön Lisans Mezunu Askerlik Erteleme Durumu

O hakkın bir kere işte ne ara kullanırsan 2 yıllık süren başka yok. Daha düşünmüyorsan DGS gir basit bir bölüme geçişin varsa geç, açık öğretimde kabul oluyordu galiba öylede uzatabilirsin, 28 yaşına kadar öyle.
  7. noyan123

Solidwork crack ceza yermiyim

Laptopun şirket adına kayıtlı değil ise şahsi laptopun ise hiç bir şey olmaz. Saatlerce kullansan da bir şey olmaz. Kendi laptoplarunda sıkıntı olmuyor.
  8. noyan123

Unutkanlık ve dikkat bozukluğu

B12 al :D
  9. noyan123

Baykuş Ötmesi Uğursuzluk Mudur

iki öter üç öter sonra gider başka ağaça
  10. noyan123

Her Korsan Oyun riskli midir

Bilinçli kullandığın sürece bir şey olmaz.
  11. noyan123

İş arıyorum ama kararsızım

Bir şeye geç kalmamışın, hele Türkiye şartlarında normal, millete bakma herkes atomu parçalamış koşuyor. Tek diyeceğim şey gelişebileceğin ilerleyebileceğin bir alanda işe gir. Belki başlarda ağır olur ama ilerlediğinde gayet güzel rahatlarsın. Sabit işlerde mümkün olduğun sürece uzun süre...
  12. noyan123

Askerlikte 2. Altı ay

Görev değişikliği gelebilir, 2. 6 ayda santralden devam edeceksen, sivilde bir işin yok ise kal para topla, sivilde alacağın para ile aynı olması lazım askeri ücret bir tık üstü aynısı neydi. Bende hatay acemilik yapmıştım. Rahattım ama kalmazdım sen devam ederim, kafam rahat diyorsan kal. Yazın...
  13. noyan123

Yarın çok fena kavga var yakın arkadaşımla

Füze at
  14. noyan123

Askerlik nasıl ertelenir?

Daha önce, kayıt yaptırmadı isen ilk girişin ise otomatik ertelenir. Okul yapıyor onu.
  15. noyan123

Tansiyon Asker olmak için engel yaratır mı?

Subaylık veya astsubay için diyorsan rapor tutulmadı ise kim sesini çıkarma gene elenmene sebebiyet vermesin.
  16. noyan123

ASKERLİĞİMİN TECİLİ BİTİYOR

Yoklama kaçağına düşersin. 2 yıllık tecil hakkını kullanmadıysan hiç, direk bir sebep belirtmeden 2 yıl tecil ettirebilirsin. Yoklama kaçağı ikende okula kayıt yaptırıp sonra tecil ettirebilirsin.
  17. noyan123

Takisit yaptim ama karta taksit gözükmüyor

Yoktur. Alırken taksit seçti isen bir problem yok.
  18. noyan123

Takisit yaptim ama karta taksit gözükmüyor

Sonradan bölünüyor o ilk çekildiği zaman öyle gözüküyor.
  19. noyan123

Masaüstü düzeniniz nasıl ?

Bende ingilizce içerikler için istedim, zaten paylaşırsan sevinirim.
  20. noyan123

Masaüstü düzeniniz nasıl ?

kanka english dosyalarında güzel içerikler var ise paylaşır mısın :D
Top Bottom