Neler Yeni

Solidwork crack ceza yermiyim

kmlemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kemalemre
Stajda kullandığım laptopta solidworks programı crackli sadece 5 dk internete bağladım ip üzerinden bulurlarmış yanımda çalışan abi masaüstü PC yi kaldırmış sıkıntı olur diye zaten internete bağlı değil PC si ne gibi sıkıntı olur ki?

oEnesQlf

80+ Silver
Stajda kullandığım laptopta solidworks programı crackli sadece 5 dk internete bağladım ip üzerinden bulurlarmış yanımda çalışan abi masaüstü PC yi kaldırmış sıkıntı olur diye zaten internete bağlı değil PC si ne gibi sıkıntı olur ki?
Bir şey olmaz,seni kandırmışlar

Mert

80+ Silver
Ticari kullanım sıkıntılı bir durum, geçmiş olsun.

kmlemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kemalemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece 5 dk taktım solid arkada açıktı öyle diyince çıkardım kablo ile bağlıydı dün oldu daha gelen giden yok

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer
Ne gibi bir sorun olabilir ki eve gelip ters kelepçe mi yapıyorlarmış.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Berke
Yok yemezssin. Ticari kullanımda sıkıntı oluyor o da şöyle bu programlar cracklide olsa sürekli İnternet üzerinden takip ediliyor, atıyorum haftanın 5 günü düzenli olarak sabah 10da girdin programa akşam 5 de kapattın bu sürekli olursa burası bir işletme olabilir diyorlar

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Laptopun şirket adına kayıtlı değil ise şahsi laptopun ise hiç bir şey olmaz. Saatlerce kullansan da bir şey olmaz. Kendi laptoplarunda sıkıntı olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,201
Üyeler
169,546
Son üye
heloguys
Top Bottom