Neler Yeni

Her Korsan Oyun riskli midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Oyunlar fahiş fiyatta. Maksimum 3 4 saat oynayıp sileceğim oyuna da 5$ gibi fahiş fiyatlar ödemek istemiyorum. PC ye 52 bin tl para verdim lanet fiyatlar yüzünden sadece Aoh2, Cs2 ve roblox oynuyorum. Korsan indirmek istiyorum. İndireceğim korsan oyunuda önceden başka bir arkadaşım indirmiş, hiçbir sorun olmadığını ve hatta 2 kere bitirdiğini oynamaya devam ettiğini söyledi. Sizce yüklemeli miyim

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Lokman Doğan
Oyunlar fahiş fiyatta. Maksimum 3 4 saat oynayıp sileceğim oyuna da 5$ gibi fahiş fiyatlar ödemek istemiyorum. PC ye 52 bin TL para verdim lanet fiyatlar yüzünden sadece Aoh2, Cs2 ve roblox oynuyorum. Korsan indirmek istiyorum. İndireceğim korsan oyunuda önceden başka bir arkadaşım indirmiş, hiçbir sorun olmadığını ve hatta 2 kere bitirdiğini oynamaya devam ettiğini söyledi. Sizce yüklemeli miyim
gamesatış gibi siteler üzerinden 3 oyunu 50 TL'ye alın riski en aza çekin ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamesatış gibi siteler üzerinden 3 oyunu 50 TL'ye alın riski en aza çekin ;)
Sıkıntı aslında fiyatı değil. Babamın 3 kuruş bile olsa internet harcamalarından kaçması. Sadece Playstation gibi güvendiği ve 1994 ten beri oyun indirdiği satıcılara güveniyor. Yoksa 1500 tl ye Gran Turismo 7, 2000 tl ye Ufc24, 800 tl ye Mortal Kombat 1, 2000 tl ye Tekken 8 almışlığı var son 3 4 ayda

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Lokman Doğan
Sıkıntı aslında fiyatı değil. Babamın 3 kuruş bile olsa internet harcamalarından kaçması. Sadece Playstation gibi güvendiği ve 1994 ten beri oyun indirdiği satıcılara güveniyor. Yoksa 1500 TL ye Gran Turismo 7, 2000 TL ye Ufc24, 800 TL ye Mortal Kombat 1, 2000 TL ye Tekken 8 almışlığı var son 3 4 ayda
o zaman steamden almasını ikna et reis. yine de 50 lira bişi değil kendi harçlığınla da alabilirsin

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Oyunlar fahiş fiyatta. Maksimum 3 4 saat oynayıp sileceğim oyuna da 5$ gibi fahiş fiyatlar ödemek istemiyorum. PC ye 52 bin TL para verdim lanet fiyatlar yüzünden sadece Aoh2, Cs2 ve roblox oynuyorum. Korsan indirmek istiyorum. İndireceğim korsan oyunuda önceden başka bir arkadaşım indirmiş, hiçbir sorun olmadığını ve hatta 2 kere bitirdiğini oynamaya devam ettiğini söyledi. Sizce yüklemeli miyim
Beleş sadece fare kapanında ki peynirdir. O da fareye bedava :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,119
İsim
Mehmet Aslan
büyük bölümü gömülü virüs barındırıyor. Bir şey olmaması temiz olduğu anlamına gelmez. Babasının hayrına yapmıyor sonuçta :D

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Mert
güvenliri yerden indirirsen bir şey olmaz 7 yıldır torrent kullanırım 1 kere bile virüs yemedim

The Semih

80+ Gold
5 Dolarmı 50 dolarmı anlamadım, 5 dolar için o mesajlar komik olmuş 50K pc ye veren adam 5 dolara oyun alsın bi zahmet, 50 dolar olsa neyse dicem.

Mert

80+ Silver
Bilgisayara 52000₺ verip oyuna vereceğin 5$’ı mı çok görüyorsun? Şakadır umarım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
uwu
Sağlam sitelerden indir sorun yaşamazsın

Top Bottom