Arama sonuçları: *

1. oaK´

14 yasinda milyoner olmak

ee sonra
  2. oaK´

Olaylar olaylar (06.30.2024)

vay be, maşallah diyelim hocam sevindim adınıza aklıma erased animesinde ki günaydın sahnesi geldi lksdflksd
  3. oaK´

Dünyanın en zor sorusu (?)

ee?
  4. oaK´

bilmiyodum hocam özr dilerim. Zaten genel bir şey değil şunun yaşanma riski yok gibi bişi 1711637965 merak ettim hocam
  5. oaK´

Daracık tabut içinde 2 gün 1 gece kalmak mı (normal mefta nasıl gömülüyosa sende öyle gömülceksin sadece canlı olarak, yemek su yok) Yoksa Kalp ameliyatı sırasında narkozun etkisisiz hale gelip, neşter darbelerini hissedip o acıya katlanıp asla kıpırdayamamak mı? şu olay 1711574716 ben...
  6. oaK´

Askerlik tecili için yardım

hmm anladım hocam sağlık olsun zaten okuldan sonra yapmayı planlıyordum askerliği de ben bu üniden sonra bi üni daha okumak istiyordum şuan açıktan 2 yıllık okuyorum da bi 2 yıllık daha okuma planım vardı e ticaret için o sorun olur mu?
  7. oaK´

nası ya, e diyelim ben okulu dondurdum o zaman ne oluyo
  8. oaK´

şimdi kontrol ettim üniversiteme bildirmiştim daha önce halletmişler saolsunlar şimdi gördüm 10 yıl ertelemişler oohhhh
  9. oaK´

hocam nasıl gidiliyor oraya bu konuda çok cahilimde. süreci anlatabilir misiniz biraz ya
  10. oaK´

bi tane şarkı vardı unuttum

yok hocam river mıydı neydi adı az çok hatırlamaya başladım da bulamadım hala
  11. oaK´

bi tane şarkı vardı unuttum

robot vardı göl vardı ama çizim böyle şarkıyı söylen kadındı, pek güzel bi şarkı değildi ama dinlemek istedi canım bulamıyorum şimdi hatırlayan var mı ya biraz elektronik tarzındaydı sanırım
  12. oaK´

Dijital göçebe olan var mı?

başarmanın yarısı hayal etmektir hocam. Ben 2 kere hayal ediyorum iş oluyo bitiyo PJDFDPIGJA allaha şükür ne istediysem bi şekilde yapabildim bu hayalimde gerçekleşir diye umuyorum
  13. oaK´

hocam fakirim ben apartman olmayan her ev villadir benim için gecekondu dahil POJDSPFOFHJFDPOHKDOFPJA
  14. oaK´

yok mu kalsjdklasd
  15. oaK´

ev dediğiniz bu normal sürgülü kapılı 4 metre kare odalar mı hocam yoksa komple villa tarzı mı 1700925959 kapsüller cidden iyi bu arada zaten gezmeye gideceğim için sadece uyumak için bulunurum orda diye düşünüyorum
  16. oaK´

ben evde kalmam ya hosteller baya ucuz oluyodu oralarda kalırım büyük ihtimal hem çevrede yaparım
  17. oaK´

ne kadar gitti ortalama hocam ben 2 hafta planlamıştım
  18. oaK´

ben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vs 1700913750 arjantinde orda burda bıçaklanırım şimdi anime kızları görmeden ölmek olmasın...
  19. oaK´

yazılım yapmıyorm hocam şuan tasarım ve e ticaret ile ilgileniyorum gelirim belli bi ortalamanın üstüne gelince dijital göçebe olmak istiyorum ot gibi yaşıoz valla gezip görmek lazım
  20. oaK´

Acil yardım aklımı kaybedicem sinirden !

dayı valla okuyamadım da allah yardımcın olsun derdin var glb
Top Bottom