IT, Yazılım mühendisiarkdşlar uzun süredir aklımda olan bi şey ancak nasıl başlanır bu yola, nasıl idame ettirilir hiç bi bilgim yok. Tavsiye verebilcek kişiler varsa çok iyi olur
Sektör aramıyor musun?anlamadım hocam
Hee o işler bana ters gezmeyi pek sevmemyoo mesleğim var zaten ben o yaşam stili ile alakalı tavsiye istiyorum sadece nerden başlanır nasıl devam ettirilir hostel olayları vsvsvs
yazılım yapmıyorm hocam şuan tasarım ve e ticaret ile ilgileniyorum gelirim belli bi ortalamanın üstüne gelince dijital göçebe olmak istiyorumyazılım mühendisleri freelance çalışmıyorsa genelde işe gidiyorlar
hocam dijital göçebelik için en güzel ülkeler tayland sri lanka tarzı ülkeler. ben olsam arjantine falan giderdim muhtemelen.yazılım yapmıyorm hocam şuan tasarım ve e ticaret ile ilgileniyorum gelirim belli bi ortalamanın üstüne gelince dijital göçebe olmak istiyorum
ot gibi yaşıoz valla gezip görmek lazım
ben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vshocam dijital göçebelik için en güzel ülkeler tayland sri lanka tarzı ülkeler. ben olsam arjantine falan giderdim muhtemelen.
arjantinde orda burda bıçaklanırım şimdi anime kızları görmeden ölmek olmasın posfgosben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vs
japonya çok pahalı hocam. ben 1 ay orada kaldım, kazancınız yüksek değilse önermemben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
arjantinde orda burda bıçaklanırım şimdi anime kızları görmeden ölmek olmasın posfgos
hocam biz ortakların evinde kaldık. tam fiyat bilmiyorum, ama evler çok pahalıne kadar gitti ortalama hocam ben 2 hafta planlamıştım