Neler Yeni

Dijital göçebe olan var mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
arkdşlar uzun süredir aklımda olan bi şey ancak nasıl başlanır bu yola, nasıl idame ettirilir hiç bi bilgim yok. Tavsiye verebilcek kişiler varsa çok iyi olur

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
arkdşlar uzun süredir aklımda olan bi şey ancak nasıl başlanır bu yola, nasıl idame ettirilir hiç bi bilgim yok. Tavsiye verebilcek kişiler varsa çok iyi olur
IT, Yazılım mühendisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
yoo mesleğim var zaten ben o yaşam stili ile alakalı tavsiye istiyorum sadece nerden başlanır nasıl devam ettirilir hostel olayları vsvsvs
Hee o işler bana ters gezmeyi pek sevmem

1721

80+ Bronze
yazılım mühendisleri freelance çalışmıyorsa genelde işe gidiyorlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılım mühendisleri freelance çalışmıyorsa genelde işe gidiyorlar
yazılım yapmıyorm hocam şuan tasarım ve e ticaret ile ilgileniyorum gelirim belli bi ortalamanın üstüne gelince dijital göçebe olmak istiyorum
ot gibi yaşıoz valla gezip görmek lazım

1721

80+ Bronze
yazılım yapmıyorm hocam şuan tasarım ve e ticaret ile ilgileniyorum gelirim belli bi ortalamanın üstüne gelince dijital göçebe olmak istiyorum
ot gibi yaşıoz valla gezip görmek lazım
hocam dijital göçebelik için en güzel ülkeler tayland sri lanka tarzı ülkeler. ben olsam arjantine falan giderdim muhtemelen.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hocam dijital göçebelik için en güzel ülkeler tayland sri lanka tarzı ülkeler. ben olsam arjantine falan giderdim muhtemelen.
ben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vs
arjantinde orda burda bıçaklanırım şimdi anime kızları görmeden ölmek olmasın posfgos

1721

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

arjantinde orda burda bıçaklanırım şimdi anime kızları görmeden ölmek olmasın posfgos
japonya çok pahalı hocam. ben 1 ay orada kaldım, kazancınız yüksek değilse önermem

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom