Neler Yeni

Dijital göçebe olan var mı?

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
ben japonyadan başlamak istiyorm ya, aslında japonyayı dijital göçebe olarak değilde normal tatil için istiyorum oradan sonra asıl kararı veririm gibi geliyor gerçekten dijital göçebe olmak istiyor muyum vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

arjantinde orda burda bıçaklanırım şimdi anime kızları görmeden ölmek olmasın posfgos
Japonyaya iyi araştır bence çünkü tatil için normal yerlerden kat kat pahalı yemek hususunuda iyi düşün çünkü gidenler bundan yakınıyor.bende çok istedim parada biriktiriyordum ama kur beni bitirdi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hocam biz ortakların evinde kaldık. tam fiyat bilmiyorum, ama evler çok pahal
ben evde kalmam ya hosteller baya ucuz oluyodu oralarda kalırım büyük ihtimal hem çevrede yaparım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
kapsüller ideal

evlerde kapsül gibi zaten ama çok pahalı
ev dediğiniz bu normal sürgülü kapılı 4 metre kare odalar mı hocam yoksa komple villa tarzı mı

ev dediğiniz bu normal sürgülü kapılı 4 metre kare odalar mı hocam yoksa komple villa tarzı mı
kapsüller cidden iyi bu arada zaten gezmeye gideceğim için sadece uyumak için bulunurum orda diye düşünüyorum

1721

80+ Bronze

kapsüller cidden iyi bu arada zaten gezmeye gideceğim için sadece uyumak için bulunurum orda diye düşünüyorum
hocam japonyada villa bulursan bana da söyle

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
evlerin geneli böyle

bizde bunun biraz daha geniş yerinde kaldık.
hocam fakirim ben apartman olmayan her ev villadir benim için gecekondu dahil POJDSPFOFHJFDPOHKDOFPJA

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
fakirim diyon hayaline bak.. fakir adam karnının doyurur ilk önce :)
başarmanın yarısı hayal etmektir hocam. Ben 2 kere hayal ediyorum iş oluyo bitiyo PJDFDPIGJA

allaha şükür ne istediysem bi şekilde yapabildim bu hayalimde gerçekleşir diye umuyorum

1721

80+ Bronze
başarmanın yarısı hayal etmektir hocam. Ben 2 kere hayal ediyorum iş oluyo bitiyo PJDFDPIGJA

allaha şükür ne istediysem bi şekilde yapabildim bu hayalimde gerçekleşir diye umuyorum
hocam Kuşimoto kasabasına git. Türk şehitliği var. İnanışa göre Türkler şehitliğe ziyarete gelince o gün hava yağmurlu oluyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom