Arama sonuçları: *

1. P

Forza5 ve Fifa 25 için 40 gün beklenir mi?

Selamlar. CS'den güzel bir kasa düştü 50$a sattım. 40 gün kadar sonra Steamin dev indirim yapacağı bir zamana geleceğiz. Sizce bu zamana kadar iki oyunu da beklemeli miyim ya da sizce 2 oyun da indirime girer mi? Ona göre Fifa ya da Forzayı almayı istiyorum. Daha çok FPS türü oynuyorum Forza 1...
  2. P

İklim kriziyle mücadele!

Kanını sevdiklerim otel yapabilmek için ormanı yakıyor sonra da kaçak bir şekilde oteli dikiyor bir de turist getiriyor. Köy de yaşıyorum şu anda burada esinti var ama esinti o kadar soğuk değil çünkü etraf sıcak ve ağaç gölgesi yok. Evin etrafında 200-300 tane büyük ağaç olsaydı (500-1000)...
  3. P

İsraile destek veren markalardan ürün almak?

Sen 15-20 yıl İsrail markası diye aratmamış neyi sevdiysen almış kullanmışsın. Bunca zaman "Ben kendi markamı oluşturayım, yerli üretim tercih edeyim para ülkede kalsın dememişsin" şimdi savaş patlak vermiş girdiğiniz triplere bak. Siyasal İslam ne yapmış aga be sizi? Biz de Müslümanız ama o...
  4. P

Nazi bayrağı satın almak istiyorum

Al knk bunun da sesini AI ile modelle uyurken falan kendine ninni de söyletirsin Adamlar konuyu hortlatıyor benim sayfama düştüğü için ben mesaj atıyorum sonra bana 1 ceza puanı ekliyorsunuz bu nasıl iş aga?
  5. P

Okulda sevgilim var iddiaları çıktı

aslında s ile başlayan görseli atacaktım bunu atayım dedim ceza almayayım diye yine yazmışalr. Donanım arşivine para lazım herhalde (!)
  6. P

Mantıklı bir şekilde zengin olmanın yolu.Sizce mantıklı mı ?

Hazine ve Maliye Bakanlığı bu posta sponsor olmuştur.
  7. P

Kızlar ve Erkeklerin Düşünce Farklılıkları

1-) Lise zamanları çok saf olursun. Özellikle de ilk ilişkinse çevrendeki insanların o kız hakkındaki gerçek yorumlarını dinle ve kulak ver. Körü körüne güvenip sevgi besleme. 2-) Yazmayı mı istiyorsun? Yaz gitsin ne diye yarını bekliyorsun? 3-) Yazdın ve kız yine soğuk yaptı, yüz vermedi mi...
  8. P

Arkadaş arası ticaret

Aga ben sana yazıyorum şimdi görüşümü söyliyicem de işçilik yazıyorum haberin olsun. Olm kafayı mı yediniz? Arkadaşınızla olan bağ sadece zaman geçirmek için olmamalı. Bugün sen ona yardım edersin yarın o da sana yardım eder. Bu iş böyledir.
  9. P

Hangi mesleği tercih etmeliyim

Severek yapsan keyif alırsın ki zaten zevkli bir iş. İleride sadece çoluk çocuk yaparsan özlersin, yanında olmayı istersin vs.
  10. P

operatörler sabit kalamaz. Bir inşaattan diğer inşaata giderler bu da evlendikten sonra vs zor gelir.
  11. P

Mantıklı olabilir. ekskavatör ve kepçe operatörleri iyi kazanıyor + ömür boyu yapılacak bir meslek değil. Türkiye'ye inşaat alanında bu sistemin gelmesi için temizinden bi 5-10 yıl daha var bu yüzden yakın gelecekte başlanacaksa mantıklı olabilir. Atıyorum 5 yıl çalışır ve güzel para...
  12. P

Trenlerde kaç makinist çalışır? İstiyorsan git tır sür banane? Ama 5-10 yıl sonra el ile yapılan meslekler hariç kendi mesleğim dahil tasarrufa gidildiğinde sonrasında ağlama.
  13. P

AI hızla gelişiyor. Bu demek oluyor ki belki 5-10 yıl sonra tırlara otomatik güzergah belirlenebilir ve sürücüsüz bu iş yapılabilir ama tesisat daha uzun süreli bir yatırım olur ben olsaydım tesisattan devam ederdim
  14. P

250 TL'M var ne yapıcağımı şaşırıyorum.

Yeterli oyunun var ise odanı güzelleştir. Oyunu sonra da alır oynarsın vs ama bittiğinde bir daha çok zor oynarsın. Odan güzel olursa chromedaki freeoyunları bile oynarsın :)
  15. P

Yanımdaki Beni Rahatsız Ediyor

16. P

Spor salonuna gitmek istiyorum ama

Ege Fitnesı duyduğumda aklıma sürekli şu video geliyor ASDLKŞLHLŞDKHSLŞSDKLŞHŞJŞ
  17. P

Sevilmek için tek kriter dış görünüş

Çok gençken sırf aksiyon olsun, farklılık olsun diye para pul olmadan da bir şeyleri yaşarlar. Sonrasında borç ya da kazandığı paranın tamamını ortam yapayım, kızlarla eğleneyim diye harcalarar. İşin sonunda da bu durum mental sağlıklarının ırzına cima eylediği için ciddi ilişki arar ve genelde...
  18. P

Niye herkese batıyorum ben?

Sosyal Ankastren var.
Top Bottom