Neler Yeni

Hangi mesleği tercih etmeliyim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Mantıklı olabilir.
ekskavatör ve kepçe operatörleri iyi kazanıyor + ömür boyu yapılacak bir meslek değil.
Türkiye'ye inşaat alanında bu sistemin gelmesi için temizinden bi 5-10 yıl daha var bu yüzden yakın gelecekte başlanacaksa mantıklı olabilir.

Atıyorum 5 yıl çalışır ve güzel para biriktirirsin sonrasında o çağın şartına göre bir yatırım yaparısn
neden ömür boyu yapılamaz
insşaat derken neyi kast ettiniz biraz daha acıklarmısını

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
neden ömür boyu yapılamaz
insşaat derken neyi kast ettiniz biraz daha acıklarmısını
operatörler sabit kalamaz.
Bir inşaattan diğer inşaata giderler bu da evlendikten sonra vs zor gelir.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
operatörler sabit kalamaz.
Bir inşaattan diğer inşaata giderler bu da evlendikten sonra vs zor gelir.
yo niye zor olsun mesela ben her sabah ev den çıkarken öf ya gine iş diyerek çıkmıyoum he bazen bazı sevmediğim işlere böyle söylenirim ama yani severek ve mutlu çıkarım oparatör olsam ya gine iş diye çıkacağımı sanmam çünkü bu durumu şuan yaşamıyorum

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
yo niye zor olsun mesela ben her sabah ev den çıkarken öf ya gine iş diyerek çıkmıyoum he bazen bazı sevmediğim işlere böyle söylenirim ama yani severek ve mutlu çıkarım oparatör olsam ya gine iş diye çıkacağımı sanmam çünkü bu durumu şuan yaşamıyorum
Severek yapsan keyif alırsın ki zaten zevkli bir iş.
İleride sadece çoluk çocuk yaparsan özlersin, yanında olmayı istersin vs.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
tır oğlum
beyler selam direk konuya gireceğim şuan babmın yanında tesisat işini öğreniyorum su tesisatçılını sevdim güzel meslek ama kuzenim de almanyada tır şöförü ama 15 tırı var hep tırlarına şöför götürüyor tr den toplamda 3 şirketi var vs dedemde tırcıydı oradan geliyor heves işte biliyorum ama kararsızım babam her türlü kararıma saygı duyar tırcılıkda hem ailemden uzak olucam ileride kendi ailemdende uzak olucam ama işin parası güzel ve de yol gitmeyi severim ben kötü yanı ise malum işin sonu ölüm yada sakatlık olabiliyor babamın yanında kalırsam ise yine parası güzel ama bu işin kötü tarafıda malum kırım işlerimiz olduğu için tozlu oluyor ama her akşam ailemle olurum ben her iki mesleğede açığım sizce nasıl bir yol izlemeliyim
tesisati boşver anasını satıyım yurtdışında 5 sene çalışssan aileni zengin eder babanında tesistçılıktdan kurtarır emekli edersin he bu arada tıra şöför lazım mı yurtdışına :D :peepokalp: :peepokalp: :hackerman::hackerman::hackerman:

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Severek yapsan keyif alırsın ki zaten zevkli bir iş.
İleride sadece çoluk çocuk yaparsan özlersin, yanında olmayı istersin vs.
kepçe oparatörlüğünü bahsediyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

tır oğlum

tesisati boşver anasını satıyım yurtdışında 5 sene çalışssan aileni zengin eder babanında tesistçılıktdan kurtarır emekli edersin he bu arada tıra şöför lazım mı yurtdışına :D :peepokalp: :peepokalp: :hackerman::hackerman::hackerman:
walla babam istemiyor tır şöfürü olmamı malesef bende cok isterim ama

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
kepçe oparatörlüğünü bahsediyorum hocam

walla babam istemiyor tır şöfürü olmamı malesef bende cok isterim ama
babana sor bakıyım tır mı daha çok kazandırır tesisat mı :D

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
babana sor bakıyım tır mı daha çok kazandırır tesisat mı :D
babam parada değil bak dün konuştum ben herşeyi geçtim dedi hadi tır söförü oldun yoldasın önüne bir şey atladı nasıl durucaksın diyor arkanda en az 20 30 ton yük olucak diyor ya makaslamayı göze alıcaksınki çok riskli ya da önünne çıkana vurucaksın ama eğer oda bir insansa başın belada diyor ki haklıda babamın tır ehliyeti var tır sürmüşlüğüde var yani sırandan biri olarak demiyor bunları

ve de ben bunu tıcı kuzenimide açmıştım hatay depreminde 2 tır almanyadan eşya getirmişlerdi o da istemedi zaten seninki heves tir diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,632
Üyeler
164,711
Son üye
jannapref
Top Bottom